Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nagovorim kevu da kupi jedno divno 'aljince, koje se meni mnogo dopalo i sad kako da pruzim sapu na 'aljince, kad sam joj vec maznula jednu majcu, koju je isto kupila sa mnom kad je isla. :lol:

kako bre? kako da dodjem do 'aljinceta? :evil: :zcepanje:

a ja samo da prezivim ovu godinu, doduse vodim se filozofijom sta me ne ubije ojacace me, a i onda ako sve lepo organizujem ima da padne dobro cascavanje za novu godinu :aha: do tad bi vec trebalo da se vratim u normalno stanje duha...samo izdrzati do tada, nekad sam sama sebi pateticna :lol: :govnonakisi:

a ja samo da prezivim ovu godinu, doduse vodim se filozofijom sta me ne ubije ojacace me, a i onda ako sve lepo organizujem ima da padne dobro cascavanje za novu godinu :aha: do tad bi vec trebalo da se vratim u normalno stanje duha...samo izdrzati do tada, nekad sam sama sebi pateticna :lol: :govnonakisi:

I ja sam slican, uvek kao samo da dodje april, pa samo avgust da dodje, pa samo decembar da dodje. Dodju oni uvek...ali dodju uvek i novi problemi. Zivot u medjuvremenu shvatam kao (ozbiljnu) igricu. Ono, idem sa levela na level...ali kao i u igricama, svaki novi level sve zajebbaniji....oticemo u filozofiranje, vidim ja. :lol:

I ja sam slican, uvek kao samo da dodje april, pa samo avgust da dodje, pa samo decembar da dodje. Dodju oni uvek...ali dodju uvek i novi problemi. Zivot u medjuvremenu shvatam kao (ozbiljnu) igricu. Ono, idem sa levela na level...ali kao i u igricama, svaki novi level sve zajebbaniji....oticemo u filozofiranje, vidim ja. :lol:
jao ja imam divne planove za decembar, samo da mi ne izadje x prepreka u ostvarivanju istih :sad2: i nekako ne volim sto se nadam da mi vreme brzo prodje, al tako je uvek kad me uhvati neka seta i tuga...bas sam u nekom ukenyanom periodu, znam da ce izgledati smesno kad prodje,al dok ne prodje....treba se nacekati :roll:

jao ja imam divne planove za decembar, samo da mi ne izadje x prepreka u ostvarivanju istih :sad2: i nekako ne volim sto se nadam da mi vreme brzo prodje, al tako je uvek kad me uhvati neka seta i tuga...bas sam u nekom ukenyanom periodu, znam da ce izgledati smesno kad prodje,al dok ne prodje....treba se nacekati :roll:

Ja uvek racunam da ce da se pojavi X prepreka. Ono, i ne nadam se vise da ce nesto glatko da prodje, uvek neko njesra mora da bude. :mrgreen:

5dfa8f015d_large.gif

e pa propustila si da cujes "sjajni" prelaz sa repovanja na neki komercijalni trans il ebemliga sta je a i cinjenicu da je tip totalno zbunjen kad krene da peva devojci svog zivota ko si ti, ko si ti :lol: ja sam juce dobila ubitacnu dozu ovakvih spotova zato me sad boli glava, i dalje sam u soku zapravo :lol: mada kad vidis kakvi se pojavljuju u javnosti, pustaju "muziku" na youtube i slicno, prosto ti poraste samopouzdanje sto si normalan :eek:

Ja sam otvorila onaj prvi sto si postavila (Vera Matovic) i jos ne mogu da verujem da ih nije blam da naprave takav spot :eek::eek:

e, pocnite bwe pit neke hormone...dok je vrijeme
missim, ljubav, strast...sve su to... mjerljve stvari...skoro pa dijagnoze
i mogu se kontrolirat, u korist racionalnog donosenja odluka
Tita mi...:lol:

Izgleda da mi se kuce razboljeva...
Poce veceras da drhti iz cista mira. I umirila se nekako.
E ako se njoj nesto desi, ne znam sta cu.
Ne mogu da budem mirna jedan dan...

Za sutra najavljuju da Nova Galenika o okolna naselja nece imati pijace vode od 8 ujutru do ponoci.
Uh...

.hebem li vam mamicu kapitalisticku izrabljivacku olosi jedni ko vam je dozvolio da radite pod takvim uslovima,
ako ustvari iko i zna kako radite....gggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back