tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
sledecih mesec daan dok ne pobelite druzite se nmedjusobno![]()
a taman sam se htela kaciti na 666 str

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sledecih mesec daan dok ne pobelite druzite se nmedjusobno![]()

Samo da preživim utorak...![]()
![]()
![]()
![]()
do tad bi vec trebalo da se vratim u normalno stanje duha...samo izdrzati do tada, nekad sam sama sebi pateticna
:govnonakisi:To je tvoj lični stav. Ne poznaješ me, ne znaš u kakvom sam stanju trenutno, ko sam, šta sam, šta mi fali i misliš da hipohondrišem...

a ja samo da prezivim ovu godinu, doduse vodim se filozofijom sta me ne ubije ojacace me, a i onda ako sve lepo organizujem ima da padne dobro cascavanje za novu godinudo tad bi vec trebalo da se vratim u normalno stanje duha...samo izdrzati do tada, nekad sam sama sebi pateticna
:govnonakisi:

jao ja imam divne planove za decembar, samo da mi ne izadje x prepreka u ostvarivanju istihI ja sam slican, uvek kao samo da dodje april, pa samo avgust da dodje, pa samo decembar da dodje. Dodju oni uvek...ali dodju uvek i novi problemi. Zivot u medjuvremenu shvatam kao (ozbiljnu) igricu. Ono, idem sa levela na level...ali kao i u igricama, svaki novi level sve zajebbaniji....oticemo u filozofiranje, vidim ja.![]()
i nekako ne volim sto se nadam da mi vreme brzo prodje, al tako je uvek kad me uhvati neka seta i tuga...bas sam u nekom ukenyanom periodu, znam da ce izgledati smesno kad prodje,al dok ne prodje....treba se nacekati jao ja imam divne planove za decembar, samo da mi ne izadje x prepreka u ostvarivanju istihi nekako ne volim sto se nadam da mi vreme brzo prodje, al tako je uvek kad me uhvati neka seta i tuga...bas sam u nekom ukenyanom periodu, znam da ce izgledati smesno kad prodje,al dok ne prodje....treba se nacekati
![]()

ae bas ti fala na podrsciJa uvek racunam da ce da se pojavi X prepreka. Ono, i ne nadam se vise da ce nesto glatko da prodje, uvek neko njesra mora da bude.![]()

licni, priznajem
ne poznajem, nisam se htela praviti pametna, ali koliko god da je tesko, sta god da je u pitanju- prodje
drz se
a taman sam se htela kaciti na 666 str![]()
![]()

e ybg stvari treba uvek da se kazu otvoreno, pa kud puklo nek pukne...sve sto ti ne odgovara, samo ce ti jos vise smetati kasnije...

e pa propustila si da cujes "sjajni" prelaz sa repovanja na neki komercijalni trans il ebemliga sta je a i cinjenicu da je tip totalno zbunjen kad krene da peva devojci svog zivota ko si ti, ko si tija sam juce dobila ubitacnu dozu ovakvih spotova zato me sad boli glava, i dalje sam u soku zapravo
mada kad vidis kakvi se pojavljuju u javnosti, pustaju "muziku" na youtube i slicno, prosto ti poraste samopouzdanje sto si normalan
![]()

ae bas ti fala na podrsci![]()