krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Nervozan sam, nenaspavan..
Poželio sam da me neko istuce..
Dosadilo mi da ja samo tucem druge.

Ako ti je bolje, 'ajd'

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nervozan sam, nenaspavan..
Poželio sam da me neko istuce..
Dosadilo mi da ja samo tucem druge.

nish je ne slushaj...nije ovo CSI..nashi su insprektori mali,nosati,brkati...![]()
e, ako niko nije vido
nije se ni desilo
niko od komsija, missim
bar je tako jedan od tih...nashin inspektora reko mojoj drugarici
kad je bivshi malcice pridavio
pa ti vidi : (
Kako se bre Rupo svi istresaju na mene, da li je moguce da ja privlacim toliko negativne energije.
Kako da se razmagnetisem i da to prestane?
Juce krenuh kod mojih da vidim ceru, trola 41, vidim da je obelezena oznakama da je stalna kontrola u vozilu. Krecem ka prvim vratima (po novom propisu), medjutim, dalja su mi od srednjih (koja se isto tako otvaraju, ali niko ne izlazi i vozila) i ja kao jedina na stanici udjem na ta srednja, meni bliza vrata, jer su se otvorila tik ispred mene... kad ridzovan ni pet ni sest nego meni: mogli ste da udjete na prednja vrata, tamo je ulaz, onako punim glasom... a ja ne bih lenja nego mu rekoh, pa otvorila su se ova meni bliza, htela sam na prednja, ali kad sam videla da su se vec otvorila meni bliza vrata i kada sam videla da niko ne izlazi, usla sam na bliza.
Zar sam napravila smrtni greh sto sam usla na srednja?
I naravno, bas sam se nacrtala u blizini da vidim da li ce i druge putnike da opominje... Na sledecoj stanici je usao jedan mladic, njemu je u pola glasa rekao ``prednja vrata`` (ne tako glasno kao meni), a ovaj ga nije udostojio ni pogleda.
Jedna baka kod VMA je prosla ``najgore``... Valjda se kontroloru smucilo da vise opominje ``nevaljale``, ``neposlusne`` putnike koji ulaze na srednja vrata i baku ``lepo`` sa srednjih usmerio na prednja vrata.
Ovu pricu nisam napisala da se nesto posebno zalim, nego jednostavno kao crticu iz zivota, ali ako zele ovi iz Bus Plusa da treniraju strogocu tj. da rade po propisima, onda neka vozac ne otvara vrata za izlaz na stanici ako putnika za izlaz nema i onda ``mirna Backa`` - oni koji hoce da udju na srednja bice prinudjeni da udju na prednja.
Zivela sam u inostranstvu i tamo se zna red, ulazi se na prednja vrata, da ko koliko ima sitnisa za voznju i izlazi na srednja, odn. zadnja vrata.
treba da farbam stolariju-mrzi meeeeee
treba da izadjem vani-mrziii meee
treba ovo -ono -sve me mrziii
kojimije?![]()
Pa i ja bih da promenim ime.
Mozda bi mi krenulo posle toga?
Rado, jel` mogu to da odradim preko tebe ili kome da se obratim?
e, ako niko nije vido
nije se ni desilo
niko od komsija, missim
bar je tako jedan od tih...nashin inspektora reko mojoj drugarici
kad je bivshi malcice pridavio
pa ti vidi : (

Koja je poenta zenidbe ukoliko se posle 3 meseca trazi, udata dama za druženje, lepe trenutke i sl? Da mi je znati da li te zene znaju sta im rade muževi?
tako sam ja jednom otvorila tim povodom temu, pa sam oterana u rupu!a možda to i nije tako teško za poneti...budak,lopata,20 kila krecha...i usamljeni planinski shumarak...pa TI vidi...ko ce to da nosi![]()
budak,lopata,20 kila krecha...i usamljeni planinski shumarak...pa TI vidi...ko ce to da nosi![]()

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatako sam ja jednom otvorila tim povodom temu, pa sam oterana u rupu!
ne pitaj to na forumu![]()