hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.267
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad je sa drugaricom u sobi..Kad neće da ti se pridruži.
Mm i ja uvek u paru žderemo lukac i onda se cmačemo i cerekamo ko ludi!![]()

moj bi se pre odrekao seksa nego sto bi pojeo zalogaj luka![]()

pa onda nek zatvore lepo Adu do 7...mislim svašta..
pa ne mašemo mi toliko nožicama da im pravimo talase![]()

ne mogu da verujem da bi se kupala pocetkom majajutro sam u pola sest prosetala dzukce..
sad sam htela da isplivam sebe..
i posaljem dopis upravi uredno..i lepo kazem da ce aktivnosti plivanja biti u nivou bikini bara..znaci, iza obelezene staze za veslace..
i zovu me i kazu - izvinite, stroga pravila svetske veslacke asocijacije, ne moze niko u vodu do 7.5.![]()
ne mogu da verujem da bi se kupala pocetkom maja
kol'ka to moze biti temperatura vode?

Izvini, dive, ali šta dramiš toliko oko te Ade. Pa danas je već 3. to je samo 4 dana. A ja sam od danas trebala da budem na odmoru, do 16. ali me juče zove šef i kaže direktorka stornirala odmore zbog izbora. I to se izgleda dosetila tek juče! Kao da se izbore ne zna već 2-3 meseca. Jeste da radim u medijima, ali nemam nikakve veze sa izborima.
Eee, ali mora malo iživljavanja, zastrašivanja zaposlenih... I zabranila ih je do kraja maja !!!!

kako li su ti napumpali taj vazduh napredsad je negde oko 17 - 18n na povrsini..
ja u ovom kupacem smokvo..nista nas ne sme iznenaditi
Pogledajte prilog 236887

kako li su ti napumpali taj vazduh napred![]()
to su pumpali svima na rodjenju..bogme,na tebi nisu stedelii sama znas..ista smo generacija..to su pumpali svima na rodjenju..

А шта ћете буџетлије, то вам је у опису посла.Izvini, dive, ali šta dramiš toliko oko te Ade. Pa danas je već 3. to je samo 4 dana. A ja sam od danas trebala da budem na odmoru, do 16. ali me juče zove šef i kaže direktorka stornirala odmore zbog izbora. I to se izgleda dosetila tek juče! Kao da se izbore ne zna već 2-3 meseca. Jeste da radim u medijima, ali nemam nikakve veze sa izborima.
Eee, ali mora malo iživljavanja, zastrašivanja zaposlenih... I zabranila ih je do kraja maja !!!!

oseta regionalne i generalnog sutra prepodne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)