Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jutro sam u pola sest prosetala dzukce..
sad sam htela da isplivam sebe..
i posaljem dopis upravi uredno..i lepo kazem da ce aktivnosti plivanja biti u nivou bikini bara..znaci, iza obelezene staze za veslace..
i zovu me i kazu - izvinite, stroga pravila svetske veslacke asocijacije, ne moze niko u vodu do 7.5.:evil:

Izvini, dive, ali šta dramiš toliko oko te Ade. Pa danas je već 3. to je samo 4 dana. A ja sam od danas trebala da budem na odmoru, do 16. ali me juče zove šef i kaže direktorka stornirala odmore zbog izbora. I to se izgleda dosetila tek juče! Kao da se izbore ne zna već 2-3 meseca. Jeste da radim u medijima, ali nemam nikakve veze sa izborima.
Eee, ali mora malo iživljavanja, zastrašivanja zaposlenih... I zabranila ih je do kraja maja !!!!

jutro sam u pola sest prosetala dzukce..
sad sam htela da isplivam sebe..
i posaljem dopis upravi uredno..i lepo kazem da ce aktivnosti plivanja biti u nivou bikini bara..znaci, iza obelezene staze za veslace..
i zovu me i kazu - izvinite, stroga pravila svetske veslacke asocijacije, ne moze niko u vodu do 7.5.:evil:
ne mogu da verujem da bi se kupala pocetkom maja
kol'ka to moze biti temperatura vode?

ne mogu da verujem da bi se kupala pocetkom maja
kol'ka to moze biti temperatura vode?

sad je negde oko 17 - 18n na povrsini..
ja u ovom kupacem smokvo..nista nas ne sme iznenaditi :)

kupaci za adu.jpg

Izvini, dive, ali šta dramiš toliko oko te Ade. Pa danas je već 3. to je samo 4 dana. A ja sam od danas trebala da budem na odmoru, do 16. ali me juče zove šef i kaže direktorka stornirala odmore zbog izbora. I to se izgleda dosetila tek juče! Kao da se izbore ne zna već 2-3 meseca. Jeste da radim u medijima, ali nemam nikakve veze sa izborima.
Eee, ali mora malo iživljavanja, zastrašivanja zaposlenih... I zabranila ih je do kraja maja !!!!

mrs bi kad bi znala kakva je meni prethodna godina bila..:(
i kad bi znala da sam svake godine u aprilu vec bila negde na moru..nije foliranje, nije prazna prica otvorena voda mi mnogo fali..
ove godine nisam mogla da se organizujem za majsko putovanje..najverovatnije dok svoje saradnike izorganizujem za GO, svoj cu moci da koristim tek u avgustu..a do avgusta, ja sam mrtva zena..:(
danas sam uspela sa prijateljima koji putuju veceras da organizujem ovo pre podne..
i sve su nam pokvarili..
pa ko da cemo da pravimo ne znam kakve talase majkumu :sad2:
ovi moji prijatelji putuju veceras i vracaju se tek 15.5.
eto zasto mi to nisu samo 3 obicna dana..

А шта ћете буџетлије, то вам је у опису посла.
Свима су ладно рекли да морају да раде ЗБОГ ИЗБОРА, да не изгубе стадо, брука и срамота...

ja se nerviram ali necu da popustim
u aprilu imam najbolji racio u regionu,kao i vrednost visu od srednje vrednosti za francusku,sto bi se reklo vucem ih na gore :zper:
ova prodavnica pre nego sto sam dosla to nije imala u svojim uspesima,da ne budem skromna
od regionalne ni pisma ni razglednice
ok nosite se,ne treba mi vasa pohvala treba mi konkretno
dobijemo display u 16h juce+2 vitrine+cela administracija+njen mail da se uradi ovo ono
i danas ko slag na tortku 5 kartona i dva nosaca robe,a ekipa jad i beda
zovem je da trazim ekstenziju sati,da dovucem jos jednu na posao,kaze jok,ne moze,ni jedan jedini sat vam ne mogu dati,nemojte raditi kartone,uradite vitrine i display
uz to klijentela najsvinjskija moguca
ako ima samo jedno mesto gde ne treba da dodju one ce bas tu da se zgrnu ko kokoske
i da me pitaju "a je l ima ovoooo u 46?" mrs bre
i sad to be or not to be,zavrsavam u 17h a sutra pocinjem u 12h
da li ostati,za dz,da se zavrsi posao (jer posle slaga na tortu ide i tresnja:poseta regionalne i generalnog sutra prepodne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
ili otici kuci ,posto firma ne moze da mi odobri ni 1h dodatno,sto ja da dajem od svog slobodnog vremena,jos su oni krivi sto se nisu organizovali kako treba (display u 16h,delivery potvrda kasnila na netu...)
nista,fino sam izasla u 17h20 a sutra dolazim s cvetom u kosi u 12h
a vi mi dajte ideju kako da ih napusim ako mi nesto kazu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back