Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam dal sad smem da izadjem ispod kreveta:sad2:
krenem danas u postu 200 m od kuce,al nisam imala dovoljno para,zovnem muza,kaze donecu pare,ici ces popodne
kroz pola sata oruzana pljacka u toj posti,tesko ranjena radnica :(
posle rucka gledam sa terase kako moja mama isparkirava kola i na moje i njene oci,tip u velikoj brzini u rikverc krene na zenu sa bebom u kolicima i malom devojcicom.srecom kolica je udario ali slabo,pomerila su se pola metra,ali niko nije povredjen.ne zna se ko je jace vristao,ta zena,il ja sa petog sprata
sklonim se sa terase,udjem u kupatilo,poplava,masina izbacila vodu na pod,jer je neko izvadio crevo iz masine:evil:
malo pre vracam se iz grada,gace su mi mokre od pljuska....

ne znam dal sad smem da izadjem ispod kreveta:sad2:
krenem danas u postu 200 m od kuce,al nisam imala dovoljno para,zovnem muza,kaze donecu pare,ici ces popodne
kroz pola sata oruzana pljacka u toj posti,tesko ranjena radnica :(
posle rucka gledam sa terase kako moja mama isparkirava kola i na moje i njene oci,tip u velikoj brzini u rikverc krene na zenu sa bebom u kolicima i malom devojcicom.srecom kolica je udario ali slabo,pomerila su se pola metra,ali niko nije povredjen.ne zna se ko je jace vristao,ta zena,il ja sa petog sprata
sklonim se sa terase,udjem u kupatilo,poplava,masina izbacila vodu na pod,jer je neko izvadio crevo iz masine:evil:
malo pre vracam se iz grada,gace su mi mokre od pljuska....

demijen :eek:

uzas smokvo ovo za nesrecnu zenu iz poste i majku sa bebom :sad2:
a za tvoje gace, eno imas temu kazu po kuci treba ici bez gaca..
i da ti masina nije izbacila vodu na pod, kad bi oribala plocice inace?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back