dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
Pa nzn
a kako bih te i prepoznala![]()
pa kad sam ja bila, mimoisla sam se samo sa jednim tipom koji je nosio kisobran za svaki slucaj
..i sa dvojicom penzionera..to sigurno nisi bila ti Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nzn
a kako bih te i prepoznala![]()
..i sa dvojicom penzionera..to sigurno nisi bila ti
)Ja ne znam da li je do mene ili do bus plusa
al' ja vec 15-ak minuta gledam i citam njihov sajt
i nije mi bas najjasnije sta treba da radim kada dodjem u BG
i hocu da se prevezem busom,trandzom ili trolom od tacke A do tacke B.
Shvatila sam delimicno,al' deluje mi mnogo kompikovano
(u odnosu na ovu zapetljanciju,prevoz u Atini je smesno jednostavan)
..zar nije jednostavnije da kupi kartu kod vozaca jeste duplo skuplja ali sta ce njoj da daje 600 dinara ili vise nepotrebno, kad ce maximalno koristiti 2-3 prevoza predpostavljam...
treba ti poso
al te mrzi da ga radis...
ok, skapirala sam u cemu je fora
fala, dovidjenja : )
..e pa stvarno uzas, jaaao sto bih ja te takve tukla...sto meni neko ne ponudi pos'o sve bi trcecim korakom otisla...
...kad sam vec ovde, juce zovem da pitam za posao, traze elementarno znanje ruskog i rad na racunaru,
kazem ok znam i jedno i drugo....onda sledi pitanje koliko imate godina..kazem, a ono tajac, rekoh sta nije
u redu...pa to... sta to, to...a jel mozemo da se vidimo...nema potrebe...e pa mamicu im klosarsku svi bi da
im rade starlete....hebote mozak i o cemu ti razmisljas konju jedan glupi.....oooooooooooooooooooooooo....
ne priznaj godine ni za zivu glavu u buduce
kazi 35 imam dve odrasle cerke i nemam nameru vise da radjam..
pa barem udji u opciju da te pozovu i vide..
..a meni je bas neprijatno da
..e pa stvarno uzas, jaaao sto bih ja te takve tukla...sto meni neko ne ponudi pos'o sve bi trcecim korakom otisla...
...kad sam vec ovde, juce zovem da pitam za posao, traze elementarno znanje ruskog i rad na racunaru,
kazem ok znam i jedno i drugo....onda sledi pitanje koliko imate godina..kazem, a ono tajac, rekoh sta nije
u redu...pa to... sta to, to...a jel mozemo da se vidimo...nema potrebe...e pa mamicu im klosarsku svi bi da
im rade starlete....hebote mozak i o cemu ti razmisljas konju jedan glupi.....oooooooooooooooooooooooo....
ah, dobna diskriminacija : (((
znaci, dno
ovo sto se meni desilo je da ne vjerujes;
dam covjeku alat, dam mu osnove zanata i mogucnost da uci dalje
i nabacim tezgu
za koju bi se ja udarala nogicama u pedu od srece da sam
je dobila kad sam startala i on nece;
kaze mozda ovo moze u nekoj zemlji treceg svijeta...
reko brate pa mi smo ta zemlja...nisi primjetio? : (
u oglasima doslovce stoji....do 35 godina starosti lepe spoljasnjosti....sto je uzas....
pa valjda ti je jasno da takva ženska osoba pored redovnog posla, treba da obavlja još jedan![]()
...e to su mi i moja deca rekla..jos se mladja iznerirala kaze koji djavo pricas koliko imas godina,
rekoh pita covek, pa sta ako pita smuljaj nesto zeno idi da te vidi..a meni je bas neprijatno da
lazem ili krijem godine, nisam to nikad radila...a svaki put pitam da se vidimo, ali ne pali to ko zna
sta pomisle kad cuju cifru![]()

kazes kad prodjes i priznas godine - ne cuje baba sine
pa to si valjda ovde na forumu naucila![]()

Meni je pre neki dan drugarica rekla da skinem datum rodjenja sa cv-a, jer se to ne stavlja zbog diksriminacije...I da skinem sliku, obavezno. Ja se mislim, covece, pa kod nas ako nemas sliku, ispod 30 godina i bracno stanje obavezno da bude napisano i to- neudata, nece niko ni da te zove na razgovor...Jos sam istraumirana od nasih skotova...
A da i ne treba da stavljam kojeg sam pola...
Vako:
Na trafici imas
obicnu kartonsku bus plus kosta 40 din.
mozes sa njom max 10 voznji da uplatis 10x60 din.
imas plastificiranu kosta 250, nju mozes da dopunjujes tri godine..
to je sve sto treba da znas kad prislonis u busu skine ti 60 din, i prikaze koliko ti je jos ostalo..
..zar nije jednostavnije da kupi kartu kod vozaca jeste duplo skuplja ali sta ce njoj da daje 600 dinara ili vise nepotrebno, kad ce maximalno koristiti 2-3 prevoza predpostavljam...
ne mora da uplati 600 dinara, može kolko hoće...kupi tu od 40 dinara i uplati recimo još 120 za 2 vožnje

a taman sam mislila da si se smirio....tinejdžeru tupavi![]()

Hvala ljudi punoooo
Nije afro,jer cu se vozati dosta i menjati prevoz,
i ako ikako mogu da ustedim,kupicu tu papirnu i dopunicu je.
Necu bas 600 din,al' tu do 500 mi sigurno treba.

Nešto će se desiti u ovoj državi!
Od 06.02. gibica me nije kažnjavao!

Meni je pre neki dan drugarica rekla da skinem datum rodjenja sa cv-a, jer se to ne stavlja zbog diksriminacije...I da skinem sliku, obavezno. Ja se mislim, covece, pa kod nas ako nemas sliku, ispod 30 godina i bracno stanje obavezno da bude napisano i to- neudata, nece niko ni da te zove na razgovor...Jos sam istraumirana od nasih skotova...
A da i ne treba da stavljam kojeg sam pola...