hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.258
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo amateri sipaju vodu u vino![]()
najbolje da ga otkazem onda..
gde bre afro persun da eliminise prodorna etericna ulja mladog luka, to prica za malu decu..
sad cu kafu..
ako pojedem i jabuku, bolje da se preselim u kupatilo..
a taj sladoled, nema slatkisa do daljeg za mene..
odoh da smesam sebi 2u1..
bolje da budem direktna i odmah kazem, ja se izvinjavam jela sam mladi luk..u kolicinama..par sati pre sastanka..
ako vam smeta da odlozimo..![]()

....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........i jel opet da trazim stan ne mooooguuuuuuuuuuuuuu viseeeeeeeeeeeeeeee![]()

majce ne brukaj se sa spricerom bre,stvarno bolje pij sokove,cak i koka kolu
samo amateri sipaju vodu u vino
@tema
![]()
)))...uzas neverujem...probila je voda ispod prozora, kako je prosla ispod eloksirane ne znam, i jos na par mesta...pa da
poludis nista vise....ako gazda ne bude to hteo da sredi, moracemo opet da se seljakamooooo![]()
toliko pada kisa?

kakvi bwe amateri, aj ti popij chashu crnog vina na plus 35 a sjedish vani, ima da umresh)))

crno se pije zimi,belo i roze leti
zna se red
a i cemu sluzi pivo nego da se pije na 35![]()

Bolesna sam, a kod lekara mogu da odem za 2 nedelje. Prvo treba da mi izmere pritisak sledece srede, pa onda da mi zakazu pregled one tamo nedelje![]()

Bolesna sam, a kod lekara mogu da odem za 2 nedelje. Prvo treba da mi izmere pritisak sledece srede, pa onda da mi zakazu pregled one tamo nedelje![]()