Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i sad meni treba da je ''kao'' lakse sto i od groznog ima gore ??
za 6 dana promenila sam 9 lekara i isto toliko , malo vise med sestara
zarad dve najobicnije sitne ubodne rane
a sve zbog administracije
setali su me ko majmuna od jednih do drugih
dok sinoc nisam napravila CIRKUS ZA PAMCENJE
orio se DZ
sve sam ih postrojila i ocitala ocenas i njima i njihovom hebenom strajku od koga trpe pacijenti
tj ja :rumenko:
danas su se samo sklanjali i pitali ''kako vam je?""
i sve zavrseno dok si rekao KEKS

ma da se nosi......... bre !! daleko vam lepa kuca :evil:

..nadam se da nije nista strasno i da ces ti do tad biti sasvim zdrava:zag:
pa to se i oni nadaju, sta mislis sto zakazuju za toliko kasnije....gomila ljudi se zali na njihov zdravstveni sistem kao jedan od najgorih u evropi a sve u cilju efikasnosti i ustede, a naravno na racun pacijenata...:confused:
ili ko kad dobijes listu cekanja za vadjenje umnjaka za pet godina...mos samo da se nadas da ti nece izrasti kljova, ili da se iskesiras i resisto kod privatnika...:neutral: i posle se ti misli na sta ide porez,...:neutral:

inace kod nas su jludi ovako dobri, mislim nije toliko nehuman sistem, samo su doktori duduci totalni, needukovani, a zdravstvo na nivou americkog od prije 25 godina, mozda i gore.

ma lecim se ja sama i kod privatnika , ali mi je trebala papiracija za dokumentaciju za bolovanje inace bi se malo sutra tamo maltretirala i cekala da pokupim usput jos neki vurus

Sama sam kriva za to, jer nisam bila prijavljena kod lekara opste prakse. Isla sam da se registrujem, popunila obrazac i onda su mi rekli da treba da imam "health check". Ja se mislim-strava, sad ce da mi naprave jedan sistematski, nisam bila kod lekara 5 godina...To na kraju ispade samo merenje pritiska od strane sestre i zakazuje se nedelju dana unapred. Pa tek posle toga mozes da zakazes pregled...
Mogla sam da idem u bolnicu, gde imaju "walk-in" odeljenje, sednes i cekas red, bez zakazivanja...Al ko ce da se cima zbog kijanja, glavobolje i bolnog grla...Srecom imam lekove u steku kuci, pa se lecim sama...

O lebe mekani...probudio sam se nocas u 02:00...voz vec odavno prazan, ciste ga neki likovi. Da ih nije bilo, ja bih sad jos kuntao u tom vozu. Nemam pojma kako sam iskopao taksi u onoj vukoj*bini i dosao kuci. Lezem u 03:00, ustajem u 05:30. Znaci, spavao sam dva i po sata, iskrivljen sam totalno. Sunce ti j*bem... :dash:

p.s.: dobro da nemam tetovazu na celu ili nesto tako...gledam sam sebe jel sve na svom mestu. I izgleda da sam citav. :mrgreen:

O lebe mekani...probudio sam se nocas u 02:00...voz vec odavno prazan, ciste ga neki likovi. Da ih nije bilo, ja bih sad jos kuntao u tom vozu. Nemam pojma kako sam iskopao taksi u onoj vukoj*bini i dosao kuci. Lezem u 03:00, ustajem u 05:30. Znaci, spavao sam dva i po sata, iskrivljen sam totalno. Sunce ti j*bem... :dash:

p.s.: dobro da nemam tetovazu na celu ili nesto tako...gledam sam sebe jel sve na svom mestu. I izgleda da sam citav. :mrgreen:

pusti tetovazu, jel sve od pozadi u netaknutom stanju :D

Od jutros je ljut na mene jer noćas nije našao tiner i nije mogao da štampa preslikače, a tiner mu bio bar tri puta u rukama jer je sve kutijice otvarao. Kad sam mu pokazala, ubeđen je da sam ga ja sakrila od njega.

:rtfm:

536876_10150615158056249_1618384397_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back