- Poruka
- 60.291
eto kako je nama nas ministar zdravstva olaksao lecenje..
do sledece srede, ozdravices sama![]()
ona živi u Engleskoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto kako je nama nas ministar zdravstva olaksao lecenje..
do sledece srede, ozdravices sama![]()
ona živi u Engleskoj

pa to se i oni nadaju, sta mislis sto zakazuju za toliko kasnije....gomila ljudi se zali na njihov zdravstveni sistem kao jedan od najgorih u evropi a sve u cilju efikasnosti i ustede, a naravno na racun pacijenata.....nadam se da nije nista strasno i da ces ti do tad biti sasvim zdrava![]()
i posle se ti misli na sta ide porez,...
toliko sam besna da bih razbila nesto , kako sam takav debil da svaki mesec sebi dozvolim da prolazim kroz isto, ja sam kriva , ja sam budala , nisam ni malo disciplinovana![]()

Odlicno poznajes sebe.![]()

O lebe mekani...probudio sam se nocas u 02:00...voz vec odavno prazan, ciste ga neki likovi. Da ih nije bilo, ja bih sad jos kuntao u tom vozu. Nemam pojma kako sam iskopao taksi u onoj vukoj*bini i dosao kuci. Lezem u 03:00, ustajem u 05:30. Znaci, spavao sam dva i po sata, iskrivljen sam totalno. Sunce ti j*bem...
p.s.: dobro da nemam tetovazu na celu ili nesto tako...gledam sam sebe jel sve na svom mestu. I izgleda da sam citav.![]()
pusti tetovazu, jel sve od pozadi u netaknutom stanju![]()

pusti tetovazu, jel sve od pozadi u netaknutom stanju![]()

ja sam totalno svesna svojih gresaka ali ponovo to radim i svaki put isto , i nikako da se opametim , toliki sam kreten![]()
Sto bi se ti brinula u vezi toga?
Ma sve o.k. Samo je gadan trip kad se budis u 02:00 u nekoj vukoj*bini...nisam ni znao gde sam dok nisam video ime stanice. I onda tri puta isao unaokolo, zive duse nema. Uzas.![]()
Sto pijes kad ti skodi.