hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.259
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo amateri sipaju vodu u vino
najbolje da ga otkazem onda..
gde bre afro persun da eliminise prodorna etericna ulja mladog luka, to prica za malu decu..
sad cu kafu..
ako pojedem i jabuku, bolje da se preselim u kupatilo..
a taj sladoled, nema slatkisa do daljeg za mene..
odoh da smesam sebi 2u1..
bolje da budem direktna i odmah kazem, ja se izvinjavam jela sam mladi luk..u kolicinama..par sati pre sastanka..
ako vam smeta da odlozimo..

....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........i jel opet da trazim stan ne mooooguuuuuuuuuuuuuu viseeeeeeeeeeeeeeee

majce ne brukaj se sa spricerom bre,stvarno bolje pij sokove,cak i koka kolu
samo amateri sipaju vodu u vino
@tema

)))
)))...uzas neverujem...probila je voda ispod prozora, kako je prosla ispod eloksirane ne znam, i jos na par mesta...pa da
poludis nista vise....ako gazda ne bude to hteo da sredi, moracemo opet da se seljakamooooo
toliko pada kisa?

kakvi bwe amateri, aj ti popij chashu crnog vina na plus 35 a sjedish vani, ima da umresh)))

crno se pije zimi,belo i roze leti
zna se red
a i cemu sluzi pivo nego da se pije na 35

Bolesna sam, a kod lekara mogu da odem za 2 nedelje. Prvo treba da mi izmere pritisak sledece srede, pa onda da mi zakazu pregled one tamo nedelje

Bolesna sam, a kod lekara mogu da odem za 2 nedelje. Prvo treba da mi izmere pritisak sledece srede, pa onda da mi zakazu pregled one tamo nedelje