Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogle bismo da napravimo kolač... mogu li ledene kocke? ne mogu, jer hoće majka tortu, i to sa tri pečene kore.
I ne da da se to napravi kako treba, nego sve nešto upada sa instrukcijama, ma evo ti pravi, zna ona najbolje, stavi koru da se peče i zaboravi na nju:/
O kako me samo nervira

Uzme tako majka da pravi ručak, strašna je uvreda ako joj se kaže da je loša kuvarica, ajd nije... praviće pečeni krompis sa ne znam čim sve ne, ništa se mi da ne petljamo, ona će
iz šporeta vadi prepečen raspolućen krompir, samo ih je prepolovila ili ako su baš veliki krompiri presjekla na tri dijela i ubacila u neku nauljenu vodu, nije čak ni posolila, kaže zamislila se i radila nešto drugo uz spremanje
majko, vrhunska si kuvarica

Ako sedamnaestogišnjaka naterate da obriše prašinu sa svog ormana , koju nije brisao pola godine, budite sigurni da će tu prljavu krpu istresti na tek opran veš koji se suši na terasi...provereno danas !

Понекад, без обзира колико желиш да се нешто деси, - једино што можеш је чекати. А чекање је обично најтежи део.
:aha: :roll: :neutral:

Ako sedamnaestogišnjaka naterate da obriše prašinu sa svog ormana , koju nije brisao pola godine, budite sigurni da će tu prljavu krpu istresti na tek opran veš koji se suši na terasi...provereno danas !

uvek kad procitam ovako nesto bude mi lakse..:lol:
i moji klinci su imali tu fazu..a imaju je i sad za neke druge stvari..

bem ti život kad je takva cicija....ceo dan mi ne izlazi iz glave kako ce sad njena deca bez nje...:sad2:
i gde je sad tu pravda..i čemu sva borba i muka i trud i sve...kad danas jesi a sutra već nisi i ko da te nikad nije ni bilo :think:

ne vidim na oci ... lepo planirala da spavam do 10 ko covek i sama se probudim u 7 nakon 4 sata spavanja :(

bar da imam krivca pa da ga skratim za glavu ... al niko ... svi se sunjali na prstima

spava mi seeeee :besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back