Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U mojoj crkvi je bilo gore nego u Domu Zdravlja. Stariji ljudi su počeli da vade dijagnoze kako bi pre prišli plaštanici. Ispalo je da su skoro svi u crkvi bolesni.
Sveštenici su glumili telohranitelje. 20 godina na ovaj dan u crkvu idem, nikad nije bilo kao sada.

...glupo ti to tako, nemoj tako nego 'vako, ne, ne nije dobro ni tako neces da slusas, necu tako, ma nemas pojma, ma pusti ti mene, ja to da ne gubis vreme, samo jos da ti kazem da to treba tako i tako, dobroooooo, eto sad si ljuta, nisam ljuta, jesi duris se, ne durim se, jes' ne znam te ja, pa ne znas me, ajd' dobro radi ovako pa cemo posle da vidimo. Ili da menjam teretanu ili bi bilo najbolje da izvucem jednu kosku odavde pa da je zasrafim tamo a onda da izdeljem jedno tri koske bas tu, samo malo, nema da brines za dva maseca opustenog rada a i to trcanje ti je teska glopost, katabolizam, anabolizam, levo desno, slusaj ti mene. F...ck off, ne dahci mi u krzno vise!!!:evil::evil::evil:

255x160_8980-špricer.jpg

Za ljubitelje špricera koji imaju problem što im posle
litre vina pretekne kisela, pa moraju da se 'sustiču',
uskoro će postojati instant rešenje - špricer u limenci
. :malav:

bila sam u velikoj dilemi..
kratko..
veceras u 19h imam dogovoreni poslovni sastanak..
nije neki veliki posao, ali nije ni za bacanje..posao je skroz izvestan, samo treba da dogovorimo uslove..
za rucak sam spremila proju sa mladim sirom i zeljem posutu semenkama suncokreta, golice,lana,susama i kima..
i takoooooooo mi se jela kisela salata od mladog luka sa jabukovim sircetom i maslinovim uljem..
i jela sam..
ubila sam se..
e sad, jesam li nevaspitana?
mislim, znala sam da imam sastanak, a nisam se suzdrzala?
nece tu ni zvaka da pomogne..znam kako je meni kad ja luk ne jedem a delim neki prostor sa onima koji jesu..
pa dobro, moze i ona da dodje posle sastanka na rupu.. :rumenko:

...pozvaci malo svezeg persunovog lista...i popij jednu crnu kafu, nista se nece osecati:)

i jabuku + sladoled...ko zna dal ces opce stic na sastanak : )

:lol:

najbolje da ga otkazem onda..
gde bre afro persun da eliminise prodorna etericna ulja mladog luka, to prica za malu decu..
sad cu kafu..
ako pojedem i jabuku, bolje da se preselim u kupatilo..
a taj sladoled, nema slatkisa do daljeg za mene..
odoh da smesam sebi 2u1..
bolje da budem direktna i odmah kazem, ja se izvinjavam jela sam mladi luk..u kolicinama..par sati pre sastanka..
ako vam smeta da odlozimo..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back