dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidis kako malo para odmah izmame osmeh na lice..

Kako mrzim kada na krsti naletim na nekog poznatog, ili kada nekog forumaša koji kači birane fotke ovdje sretnem u gradu... i zaprepastim se... ni blizu onome šta se piše

A meni noćima mira ne da jedan političar. I što ga više sanjam sve mi se više sviđa:/Ja sanjala cele noci poljupce po vratu. Ljubio me bivsi sef. (uzas!)
Da sam sanjala da me je moja bivsa ljubav ljubio pa `ajde de, ali ovaj, gde mi ovaj upade u san
A meni noćima mira ne da jedan političar. I što ga više sanjam sve mi se više sviđa:/

osisacu se nacelavo
jedva sam izvukla plavu boju,sad na brzaka,da se ofarbam sama,nemam vremena da idem kod frizera,ja sam opet smedja
i to sad pred put,kad treba da zablistam

Pored onog bedza,nisam debela,ja sam zena ipo,stavi jos jedan-ja sam plavusa j.I resen problem.

osisacu se nacelavo
jedva sam izvukla plavu boju,sad na brzaka,da se ofarbam sama,nemam vremena da idem kod frizera,ja sam opet smedja

osisacu se nacelavo

pomisliće čovek da ga ne gotivim
a platu mi daje
pardon, ne daje, ja je zaradim, ali opet....
al kad ne mogu da se ne udrvenim kad ga vidim

sledeći put ga pozovi na piće

Eto mene kući , odavno nisam imala ovoliku temp. Šta sad ??? A toliko obaveza danas.
cajici, supice..c vitamincici iz tole limunade..
i za dva dana ko nova..taman kad te zabole kosti od lezanja..