dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidis kako malo para odmah izmame osmeh na lice..![]()

Kako mrzim kada na krsti naletim na nekog poznatog, ili kada nekog forumaša koji kači birane fotke ovdje sretnem u gradu... i zaprepastim se... ni blizu onome šta se piše

A meni noćima mira ne da jedan političar. I što ga više sanjam sve mi se više sviđa:/Ja sanjala cele noci poljupce po vratu. Ljubio me bivsi sef. (uzas!)
Da sam sanjala da me je moja bivsa ljubav ljubio pa `ajde de, ali ovaj, gde mi ovaj upade u san![]()
A meni noćima mira ne da jedan političar. I što ga više sanjam sve mi se više sviđa:/

osisacu se nacelavo
jedva sam izvukla plavu boju,sad na brzaka,da se ofarbam sama,nemam vremena da idem kod frizera,ja sam opet smedja
i to sad pred put,kad treba da zablistam![]()

Pored onog bedza,nisam debela,ja sam zena ipo,stavi jos jedan-ja sam plavusa j.I resen problem.![]()

osisacu se nacelavo
jedva sam izvukla plavu boju,sad na brzaka,da se ofarbam sama,nemam vremena da idem kod frizera,ja sam opet smedja

osisacu se nacelavo

pomisliće čovek da ga ne gotivim
a platu mi daje
pardon, ne daje, ja je zaradim, ali opet....
al kad ne mogu da se ne udrvenim kad ga vidim![]()
sledeći put ga pozovi na piće![]()

Eto mene kući , odavno nisam imala ovoliku temp. Šta sad ??? A toliko obaveza danas.![]()
cajici, supice..c vitamincici iz tole limunade..
i za dva dana ko nova..taman kad te zabole kosti od lezanja..