Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imacu nocne more od ovog :neutral: neka umetnost koju ja izgleda ne razumem :neutral:
image-333569-galleryV9-lgxr.jpg

Da se vise jednom ne tresem sta ce ko da misli, da se opustim i da ne razmisljam o drugima, vec malo i o sebi.
Krajnje je vreme. Ovako vise ne mogu da zivim.

Vala baš, dosta mi je bolesnih rođaka, dosta mi umobolesnih daljih rođaka, dosta mi više onih koji misle da sam samo zato na ovaj svet došla da njima ugađam, dosta mi više i onih koji kao dođu na kafu a oma bi da znaju kada sam piškila i kada sam se poHe bala svedno s'kim, pa me posle ogovaraju kod zajedničkih prijatelja, a sve nako, ala me vole i ala me žale.
Neću da me iko žali, ne mora niko ni da me voli, samo nek me ceo svet ostavi na mirUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ko me terao da gledam jutarnji dnevnik. Hebote, obrisacu sve kanale sem fox crimea. Zna li ko da li ima u zakonu neka stavka gde ti vise ne uplacuju socijalno i zdravstveno, nego ti te pare idu u platu? Penziju docekati necu, lekove ionako placam, bolje da mi te pare idu u platu.

tako sam ja prosle godine isla u hitnu zbog jakih bolova u predelu slepog creva,tamo me malo pregledali,pa mi rekli da idem kod svog lekara da mi da upute da idem dalje,ja dosla kod njega,a on meni idite kuci,lezite i popijte caj
:eek: caj za sta?!!!
kaze pa sta hocete sad da vam pisem neke upute:dash:

Tako je moja sestra sa puknutim slepim crevom 3 puta isla kuci da pije caj....pa jedva ziva ostala. :sad2:

E, neka sam tresnula glavom o zid, i trebalo mi je to :dash:
Kad sam slepa kod očiju i gluva kod ušiji... i glupa kod mozga... i svi su mi dobri i svima tražim izgovore za sve loše postupke... :evil:
E, neka, vala, i vreme je bilo da se pokaže jasno i precizno ko je kakav i na čiju stranu vuče... Pregrmeće se i ovo, ali i kad zaraste, ostane ožiljak, a tamo gde je sastavljano, lako opet puca...
Eeeee, Ata, glupačo jedna, daj Bože da iz ovoga nešto naučiš... i zauvek postaviš ljude tamo gde im je i mesto :evil:

Ништа, баш сам слина, има да се расплачем ко последња пи.ка, а две речи нисам са човеком док је био жив проговорио...

E, neka sam tresnula glavom o zid, i trebalo mi je to :dash:
Kad sam slepa kod očiju i gluva kod ušiji... i glupa kod mozga... i svi su mi dobri i svima tražim izgovore za sve loše postupke... :evil:
E, neka, vala, i vreme je bilo da se pokaže jasno i precizno ko je kakav i na čiju stranu vuče... Pregrmeće se i ovo, ali i kad zaraste, ostane ožiljak, a tamo gde je sastavljano, lako opet puca...
Eeeee, Ata, glupačo jedna, daj Bože da iz ovoga nešto naučiš... i zauvek postaviš ljude tamo gde im je i mesto :evil:

Joj, sto mi je poznat taj osecaj :sad2:

I meni...

grhrhrr kad mi kazu "pa ti si direktor hebi im kevu" samo pomislilm kako su ljudi naivni
pa uvek ja najvise nahebem,najvise odgovornosti,najmanje slobodnog vremena,nerviranje :sad2: kad cujem sms samo se stresem dodje mi da izlupam telefon

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back