Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није ми јасно, шта се то десило у току ноћи, лего лепо, а устао са болном ахиловом тетивом.
Кој крц сам радио, прескакао препоне у сну.
Ебо сам чворка, што дан одмиче, мораћу да пошаљем неког да ми купи штап или да откинем неку грану. ******, шепам..

ajde sto me boli glava..
vec tri sata hocu da sidjem i uradim trening u gymu i obaveze mi nisu dale..
sad bacim pogled, razisla se guzva, taman da krenem a tamo dve lgpd pripadnice se rasirile po svim spravama..
ni to ne bi bilo strasno, da me prosli put nisu cudno gledale..jedna me gledala onako prodorno :zper:
ajde sto su pogresnog pola, al su bre prezrele :roll:
danas nije moj dan :(

...hebote pa jel bio problem da me zovnes i kazes da necete otvarati...ili bilo sta drugo nego da me ovako drzite u nadi i neizvesnosti....aaaaaaaaaaaa...debili debilni bezobrazni
samozivi....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

..nista me ne pitaj, ocajna sam...ustvari to je blaga rec, ljuta sam k'o ris...i hebala bi mu nanunaninu, jel bre problem da se kaze, ne racunaj na nas, vidi juri trazi, mada jesam
ali su mi oni bili kao najsigurniji..i zamisli kakvi su onda oni nesigurni....a posaooo mi treeeebaaaaaaaaaaaaa:sad2:

Pa ko ti je danas siguran:sad2:svi mazu i lazu, ne odustaj, sta reci:heart:

Није ми јасно, шта се то десило у току ноћи, лего лепо, а устао са болном ахиловом тетивом.
Кој крц сам радио, прескакао препоне у сну.
Ебо сам чворка, што дан одмиче, мораћу да пошаљем неког да ми купи штап или да откинем неку грану. ******, шепам..

I ja ustala sa bolom u nozi. List je u pitanju.
A nisam radila vezbe, bas nista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back