Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ЗАШТО МИ СТАЛНО ЗАТВАРАЈУ ТЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НА ОВОМ ФОРУМУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

ЖАЛИ ЋУ СЕ УПРАВИ КОКОШИЊЦААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

СТВАРНО ЛАКШЕ ******!!!!!!!!!!!!!!!!=????????????????

Ne deri se toliko,probi mi usi!!!:zcepanje:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa konachno :D zbogom psihopate, zbogom neandertalci, zbogom skotine.....idem u svoje, mir i tishinu.....i samo nek mi neko dodje na kapiju.:mafijas:

E pa moram da kazem da MRZIM to sto mi se javio posla 2 meseca i to preko msna sa recenicom "izvini"!
Alo bre!
Bas me briga za tvoje izvini!
Sto se mene tice moze da te nema....sada ja kazem "sve jedno"!
eto!!!!!

ti zeno stvarno nisi normalna...lepo ti kazem ne crtaj djavola gde ga nema, mozes gadno da zabrljas...pa da ti posle celog zivota bude zao....kad ces vec jednom da budes zadovoljna onim sto imas?

danas je dobila sut kartu
iako sam to jako zelela danas se ne osecam bas najbolje,i ne znam sta ce dalje da bude
jbs opet jos jedan dokaz da se covek navikne na najgore sra.nje i da smo na kraju s njom naucili da radimo,iako je bilo sra,nje
sad cekam da mi kazu sta ce biti,regionalni me zvao da mi javi da ne bih saznala od drugih,ona me zvala malopre i plakala dok mi je pricala :(
ja sam emotivna budala iako nekad delujem i ponasam se kao kucka
em je decko ostavio em je ostala bez posla,od danas do sutra,danas imas sve sutra ,mislim nije da nije zasluzila otkaz,pa i ja sam ucestvovala u njenom skidanju s pozicije
ali ipak
nemam pojma

Ljudskoj gluposti, obesti, bahatosti, pakosti, monstruoznosti NEMA KRAJA! :besna::besna::besna: Pi*ka ti materina, sreća tvoja da si ušla u kuću smrdljiva babuskero, svašta bi ti rekla!
Moram sa vama da podelim šta se desilo - kroz prozor sam videla kako babuskera nešto šutira, od dvorišta ka ulici, i shvatila da je to oklop od velike kornjače... i ona je nju šutirala jedno 20m i šutnula na prometnu ulicu gde prolaze autobusi! :eek::eek::eek: I okrenula se i otišla! I ja vidim da je kornjača živa i prelazi ulicu... i stavim je u dvorište a monstrum je ušao u zgradu! :dash::dash::dash: Kome toliko može da smeta kornjača??? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back