Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prikljucujem se i ja ovoj temi jer mislim da je fenomenalna! :mrgreen:

Tema: Pa pic.ka ti mate.rina, kakva si ti glupaca! Ti ces mene da jeb.es u mozak?! E nece moci... ti ces meni da drzis predavanje i da me osudjujes kao majku?! To TEK nece moci!!! I ti da mi napises na forumu stvari koje nisi smela u lice da mi kazes... mislis da ovde mozes da se krijes?! Ti si bre jedna zavidna i ljubomorna glupaca koja bi i rod prodala za posao i pare!!!

Prikljucujem se i ja ovoj temi jer mislim da je fenomenalna! :mrgreen:

Tema: Pa pic.ka ti mate.rina, kakva si ti glupaca! Ti ces mene da jeb.es u mozak?! E nece moci... ti ces meni da drzis predavanje i da me osudjujes kao majku?! To TEK nece moci!!! I ti da mi napises na forumu stvari koje nisi smela u lice da mi kazes... mislis da ovde mozes da se krijes?! Ti si bre jedna zavidna i ljubomorna glupaca koja bi i rod prodala za posao i pare!!!

Izvini :rumenko:

ovo je rupa tako da smem da napišem
što se moje proklete poruke bišu i kad su spam i kad nisu spam
gaddemet!
+
a nevezano za forum, nemoj da se neko ljuti:
da, ali ti si strahovito ružna i glupa

Znaci nikad ti necu oprostiti sto si je tukao, maltretirao ni tvom sinu sto je nikad nije cenio pa onda kao i ti digao ruku na nju! NIKAD necu oprostiti! I zasluzili ste obojica da vam zivot bude pakao!

Nego šta nego nedostajala...
Kako je Marta?
Jel vam se vratio tata?
Pozzz...:bye::bye::bye:

Eh sta ces kad imala budala, pa ja nemam uvek snage da se svadjam, nego kad je dobijem ja se vratim pa kazem sta mislim! :mrgreen:
Elem Makica raste, uziva, klopa vec sve, slatka je...dobro je :andjeo: :kolac: :zaljubljena: :zjede: :slika: :D
Taja nam se sutra vraca zauvek pa je mama u euforiji! :histericna: ali dobroj! :mrgreen:
Kako si ti?!

Eh sta ces kad imala budala, pa ja nemam uvek snage da se svadjam, nego kad je dobijem ja se vratim pa kazem sta mislim! :mrgreen:
Elem Makica raste, uziva, klopa vec sve, slatka je...dobro je :andjeo: :kolac: :zaljubljena: :zjede: :slika: :D
Taja nam se sutra vraca zauvek pa je mama u euforiji! :histericna: ali dobroj! :mrgreen:
Kako si ti?!

Dobro je...
Srećan povratak taji...
Uživajte...
Cmok za Martu...
:bye::bye::bye:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neko se pamprči u komšiluku i baš zvuči otužno a ja ne mogu da pojačam muziku da ne probudim ukućane ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :besna: :besna: :besna:

E posto psujem samo u sebi i za sebe sad cu naglas!
Pas vam mater i caca vam griza lozu, ludaci jedni!!!!! Znate li vi razliku izmedju 14;30 i 16h?!!!!!!!!!!!!!:eek: Koliko cu puta morati prolaziti kroz ove gluposti zato sto vi ne znate na sat!:evil:
Bice zrtava ponovili se opet!
Pas vam mater!:besna::besna::besna::besna::besna:

stvarno si seljak,ako ona vise nije moderator,a ni clan
toliko over&out

mali derpe:tako cu jednom da ti zveknem samar da ces da se prostres sa svojih 35kg po betonu

lazovka:nadam se da upravo prolazis najgorih 2h u zivotu:lol:

michel balack:ako i ti lazes onda cete uskoro da se snalazite bez mene i b:ti,mali derpe i lazovka
ako se varam,onda mi je zao sto sam oduvek sumnjala u tebe :(

L:zvezdice,jedva cekam da te vidim i zagrlim

P:moras da mi kazes,jer smo ekipa i
jta :heart:

stvarno si seljak,ako ona vise nije moderator,a ni clan
toliko over&out

mali derpe:tako cu jednom da ti zveknem samar da ces da se prostres sa svojih 35kg po betonu

lazovka:nadam se da upravo prolazis najgorih 2h u zivotu:lol:

michel balack:ako i ti lazes onda cete uskoro da se snalazite bez mene i b:ti,mali derpe i lazovka
ako se varam,onda mi je zao sto sam oduvek sumnjala u tebe :(

L:zvezdice,jedva cekam da te vidim i zagrlim

P:moras da mi kazes,jer smo ekipa i
jta :heart:

pa shta sam ti ja kriv? :(((

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back