Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i zašto si uopšte pario kuju ako ne možeš da izdržavaš štence
i da li ti je zaista toliko teško da odvojiš 100 din dnevno na njih
pa zar te me boli suša što su ovakvi nikakvi, neveseli
i kako si mogao da ih ne čistiš od parazita, da spavaju na betonu
i normalno da ih je majka sa mesec dana odbila od sise kad je i ona jadna kost i koža

gadovi se množe geometrijskom progrsijom

a ona tvoja žena kad bi prestala da priča da nema pare za mleko za decu, a kamo li za štence dok joj je cigara u ustima

nadam se da ćeš i ti nekada da se patiš ko ovi štenci

Ne necu platiti tetu cistilicu, sama cu gurat stednjak i frizider ...i sav ostali namjestaj, ali necu da mi nitko osim mene cisti po kuci!!!!!!!:besna::besna::besna::besna:
I koliko sam puta ti popustila, dovela tetu da ocisti kucu, platila joj i ja cistila za njom?:besna:Necu to vise raditi:evil:Njakaj koliko hoces, imas free dan, a ja uzivanciju, adio!

Jao koliko sam vremena danas proveo na ovom forumu. Napisao sam toliko besmislica tek toliko da napišem i pročitao onoliko nebuloza, nije ni čudo što sam se unervozio samo tako.
Mism ko ne bi počeo da se oseća čudno posle gledanja ovakvih tema?
Ovo je vizualni ekvivalent slušanju psihodelične muzike.

..sad kad kvinsi pobrishe sve i ostavi nas u uverenju da smo
ustvari samo istripovali sve ove teme.. :eek:

..qq..taman udarih enter, a teme nestadoshe... :eek:
..moracu na detoksikaciju od krstarice.... :lol:

Ljuta sam na sebe samu....ne mogu da se izborim protiv popodnevne dremke...onda uveče vilenim ko ovo sada....i opet ću ujutro da kukumavčem...kako ne mogu da ustanem tako rano....:besna::besna::besna:..bem ti budalu jednu budalastu...ko mi kriv...što umesto da izađem i prošetam...ja samo gledam jel prazan trosed..pa da se izvrndačim...:dash:

Leb ti ***** ako me još neko bude poučavao kako da živim prvo će morati da prođe pismeni ispit zrelosti koji ću koliko noćas da sastvaim, a potom da istrpi, da najzad istrpi kritiku I NA SVOJ RAČUN. Serem vam se i u godine i u iskustvo. I nabijem vas baš!

...prestani vise da mastas i zamisljas neke stvari...i spusti se na zemlju,zeno...dokle ces da zivis u oblacima,bre...ne vrti se svet oko tebe,zaboga :besna::besna::besna:
i nemoj vise da mi govoris kako ne mozes drugacije, a znas i sama da MORAS!!!!
Neces valjda da ostavis nesto sto si stvarala sve ove godine, i sto je na kraju mnogo bolje nego sto polovina sveta ima,zbog tamo nekog....koga uopste ne poznajes.Uhhhh sto me nerviras :besna::besna::besna:

debili jedni debilski zaludni...nemate pametnija posla pa lomite retrovizore na automobilima...samo da mi vas se dočepati...zažalili bi dan kad vas je majka
rodila...:besna::besna::besna::besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back