Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto pored mene mora da sedne neko ko smrdi????????:dash: Okupajte se ljudi, koristite dezodorans....:besna::besna: i ti debela, trebalo je prvo da pomirises i svoje noge i cipele pre nego sto si krenula iz kuce.....

Odlicna ova tema:super: vec lakse disem:mrgreen:

Pas mater svima koji sivaju, kroje hlace
e025.gif

Pas mater svima koji prave, sklapaju televizore
e025.gif

Isto tako pas mater ovim koji prave mobitele iz vise djelova, dajte se mozgovi sjetiti i napraviti mobitel iz jednog komada!
e025.gif

EDIT: Kozo jedna kozasta! Ne znas se potpisati a u banci radis, kako ne moze, jesi vidila da moze, jucer si tu dosla i vatas zjale umisto da ucis pravila....nisi jadna bila svisna na koga si naisla i koga si pokusala nagaziti
e025.gif

Poslednja izmena:
dromfi, imala si srece sto sam ja srecna i zadovoljna jer da sam neka nadrndana ******, svi bi vec sve o tebi znali, a ovako dovoljno mi sto me mrzis!
milutine, nisam srela neprakticnijeg a brzopletijeg coveka, u kavez te treba staviti i usta ti vezati da ne pravis sebi stetu i nerviras me!
gospodjo, vas sin ima 35 godina i svirace elektricnu gitaru ako mu se hoce...

1.management on ima dobar kontakt i ljudi ga vole,mene isto mada mozda malo manje tj sporije,ali mi veruju i cene me
2.merchandising on nema pojma o zivotu,nije umeo da slozi 5 modela novcanika da lici na nesto,ja sam solidna,dobro to radim ali recimo ne najbolje na svetu,ali najbolje u radnji
3.commercialité isti smo
4.organisation on je nula a ja sam 5-
5.odnos sa hijerarsijom on vodi za pet duzina

i samo zbog pete tacke regionalni uvek pita njega za misljenje,a mene skoro nikad?:confused: (kao ni vecinu devojaka na mom mestu) more yebite se svi redom machisti,napravicufirmu samo ce zene da budu kadrovi a muskarci radna snaga,i kafe kuvarice pi.cka vam materina
i da ne psujem vise,zelim vam prijatno popodne pesmom

Ljubomorni stvore, svojim ponasanjem mi samo dokazujes da sam bila u pravu sto se tice mog utiska o tebi. Sedi kuci i zivi svoj zivot onako kako si ga ti odabrala, i ni ne pokusavaj da se poredis samnom (sa mnom?) jer neces moci.

:besna::besna:kako te nije sramota sebicni stvore,da se tako ponasas? da li razmisljas
tim svojim plitkim mozgom da nemaju svi koliko i ti i da je ljudski pomoci nekome ko nema.Sram te bre bilo...da te sram bude

ЗАШТО МИ СТАЛНО ЗАТВАРАЈУ ТЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
НА ОВОМ ФОРУМУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

ЖАЛИ ЋУ СЕ УПРАВИ КОКОШИЊЦААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

СТВАРНО ЛАКШЕ ******!!!!!!!!!!!!!!!!=????????????????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back