- Poruka
- 21.194
jesam li dobro rekla?jel postoji aperkat?ahahahahahaahahaahahaahahah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam li dobro rekla?jel postoji aperkat?ahahahahahaahahaahahaahahah
prica je zama postoji, nego priča je urnebesna![]()
,al ja stvarno ne dam da mi bilo ko pokvari danne znam dal da se smejel il da se ljutim,al sto moj muz kaze,pusti budalu.
porodicni rostilj na dunavu,nas sedamnaestoro
lezim u lezaljci i dolazi tetkin muz(drugi , pa ga ni ne smatram tecom),deda od 70 godina i kaze mi: e da mi nisi rodjaka,al bih te overio.
doslo mi da mu kazem,deda,da nisi tetkin muz,sad bih te jednim aperkatom poslala da odspavas
Pustila sam mm da traži letovanje i sad smo propustili sve first minute popuste![]()

ne znam dal da se smejel il da se ljutim,al sto moj muz kaze,pusti budalu.
porodicni rostilj na dunavu,nas sedamnaestoro
lezim u lezaljci i dolazi tetkin muz(drugi , pa ga ni ne smatram tecom),deda od 70 godina i kaze mi: e da mi nisi rodjaka,al bih te overio.
doslo mi da mu kazem,deda,da nisi tetkin muz,sad bih te jednim aperkatom poslala da odspavas

pa mogu da ti kazem da sam od jutros bas neraspolozena.Ahahahahahaha...i sta? Na sve to tvoj muz samo rekao "pusti budalu"????![]()
![]()

pa mogu da ti kazem da sam od jutros bas neraspolozena.
em mi se stomak digo zbog starkelje,em mi je muz odreagovao tako,em je osoba do koje mi je jako stalo pocela da se smeje,em se mama ljutnula,kao jao,pa sta to sada pricas,nije u redu,kakve veze ima sto je to rekao
i onda se pitaju zasto neke zene cute o silovanjima i seksualnom uznemiravanju

naravno da bih,ako je on muz moje rodjakePa jeste strasno.
Ali, s´druge strane...da li bi se ljutila da ti je to isto rekao zgodni momak koji ima npr. 30 godina?![]()
pa mogu da ti kazem da sam od jutros bas neraspolozena.
em mi se stomak digo zbog starkelje,em mi je muz odreagovao tako,em je osoba do koje mi je jako stalo pocela da se smeje,em se mama ljutnula,kao jao,pa sta to sada pricas,nije u redu,kakve veze ima sto je to rekao
i onda se pitaju zasto neke zene cute o silovanjima i seksualnom uznemiravanju
znaci fali samo jos da kazu da si ga izazvala![]()

pa nisam htela da povredim nikogadobro smoki, zar ne umes da pustis jezik sama? kakav, muz, mama, tata, tetka... otkini ga jednom pred svima pa ce posle i on da cuti a i drugi ce da paze sta pricaju oko tebe. nemoj da se suzdrzavas u takvim situacijama, samo ce ti biti lose posle.
pa nisam htela da povredim nikoga
zamisli porodicni skup,a ja njemu svinjo
ali sam ipak ocekivala da ce me neko posle kad im kazem utesiti recima,stvarno je skot,il bilo sta
al dobro...
sad ispada da me je vise povredila njihova reakcija,nego matori perverznjak

Ja sam se nedavno probudila !al zato ste mi vi tu
ajd sad da cujem vase muke![]()

Ja sam se nedavno probudila !
P.S.Da nisi ti možda izazovno ležala u toj ležaljci ?
![]()

P.S.Da nisi ti možda izazovno ležala u toj ležaljci ?
![]()

Jos ako se raskomotila...mog´o deda infarkt da dobije jadan.![]()