Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam dal da se smejel il da se ljutim,al sto moj muz kaze,pusti budalu.
porodicni rostilj na dunavu,nas sedamnaestoro
lezim u lezaljci i dolazi tetkin muz(drugi , pa ga ni ne smatram tecom),deda od 70 godina i kaze mi: e da mi nisi rodjaka,al bih te overio.:eek:
doslo mi da mu kazem,deda,da nisi tetkin muz,sad bih te jednim aperkatom poslala da odspavas

...aaauuu kakva matora budala....qq..qq....

ne znam dal da se smejel il da se ljutim,al sto moj muz kaze,pusti budalu.
porodicni rostilj na dunavu,nas sedamnaestoro
lezim u lezaljci i dolazi tetkin muz(drugi , pa ga ni ne smatram tecom),deda od 70 godina i kaze mi: e da mi nisi rodjaka,al bih te overio.:eek:
doslo mi da mu kazem,deda,da nisi tetkin muz,sad bih te jednim aperkatom poslala da odspavas

Ahahahahahaha...i sta? Na sve to tvoj muz samo rekao "pusti budalu"???? :eek: :lol:

Ahahahahahaha...i sta? Na sve to tvoj muz samo rekao "pusti budalu"???? :eek: :lol:
pa mogu da ti kazem da sam od jutros bas neraspolozena.
em mi se stomak digo zbog starkelje,em mi je muz odreagovao tako,em je osoba do koje mi je jako stalo pocela da se smeje,em se mama ljutnula,kao jao,pa sta to sada pricas,nije u redu,kakve veze ima sto je to rekao
:eek::eek::eek:
i onda se pitaju zasto neke zene cute o silovanjima i seksualnom uznemiravanju

em mi se stomak digo zbog starkelje,em mi je muz odreagovao tako,em je osoba do koje mi je jako stalo pocela da se smeje,em se mama ljutnula,kao jao,pa sta to sada pricas,nije u redu,kakve veze ima sto je to rekao

Pa jeste strasno. :(

Ali, s´druge strane...da li bi se ljutila da ti je to isto rekao zgodni momak koji ima npr. 30 godina? :mrgreen:

znaci fali samo jos da kazu da si ga izazvala :roll:

dobro smoki, zar ne umes da pustis jezik sama? kakav, muz, mama, tata, tetka... otkini ga jednom pred svima pa ce posle i on da cuti a i drugi ce da paze sta pricaju oko tebe. nemoj da se suzdrzavas u takvim situacijama, samo ce ti biti lose posle.

dobro smoki, zar ne umes da pustis jezik sama? kakav, muz, mama, tata, tetka... otkini ga jednom pred svima pa ce posle i on da cuti a i drugi ce da paze sta pricaju oko tebe. nemoj da se suzdrzavas u takvim situacijama, samo ce ti biti lose posle.
pa nisam htela da povredim nikoga
zamisli porodicni skup,a ja njemu svinjo
ali sam ipak ocekivala da ce me neko posle kad im kazem utesiti recima,stvarno je skot,il bilo sta
al dobro...
sad ispada da me je vise povredila njihova reakcija,nego matori perverznjak

al zato ste mi vi tu :D
:zag:
ajd sad da cujem vase muke:mrgreen:
Ja sam se nedavno probudila ! :eek:

P.S.Da nisi ti možda izazovno ležala u toj ležaljci ?
smilie_girl_286.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back