Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rekla mi prorocica da mi se bivsi nece vratiti.
Rupo, hoces ti da skocis u mene ili ja u tebe.

...sto da se vraca kad je bivsi, ja mog bivseg ne bih vratila za sve pare ovoga sveta,
ni da mi obeca da ce celi ostatak zivota da gleda u mene kao u boga...neka hvala lepo,
da je to hteo imao je kad...:aha:

Sve mi se cini da cu morati da posolim jezero na kraju. :lol: Ili da Drim promeni pravac i eto nama mora. :lol:

p.s. to je bio telefonski razgovor,........ a onda se parkirao auto, izasao tata, otvorio vrata da izlete sitna deca i zena i vazno ih obavestio - Evo vam more, stigli smo!!! :eek: :dash:

p.s.2 sad imam dilemu: mozda sam ja neobavestena... :sad2: :rotf:

ma šta ima veze, more - jezero, ako će da plate taj apartman.... može da bude i s pogledom na more...
A ja išla da kupim cipele. Braon. I našla! I to nekoliko modela u jednoj radnji u Piramidi, za 1.000- 1.500 dinara jeftinije nego u centru Beograda. I nisam mogla da se odlučim. Uvek ja to tako. Muke s cipelama. Na pola broja sam i ne mogu da kupujem šta hoću nego šta mi odgovara, ako uopšte naletim na to. I kad nadjem, ja se predomišljam. Kao izabrala, i onda videla da na kutiji piše sive.... i odustanem. Ima dve nijanse, jedna svetlija, druga tamnija od moje torbe. A i ta siva nije baš ono mišje siva, nego neka šućmurasta. I nosila oba para napolje, da vidim ja to na suncu i uporedim s torbom. I nisam presekla.

Sve mi se cini da cu morati da posolim jezero na kraju. :lol: Ili da Drim promeni pravac i eto nama mora. :lol:

p.s. to je bio telefonski razgovor,........ a onda se parkirao auto, izasao tata, otvorio vrata da izlete sitna deca i zena i vazno ih obavestio - Evo vam more, stigli smo!!! :eek: :dash:

p.s.2 sad imam dilemu: mozda sam ja neobavestena... :sad2: :rotf:

...a šta znaju deca da'l je jezero il more...voda je voda,more bre :rotf:

tebi ne treba bivsi, nego jedan serotoncic..
nadji ga negde..ti znas sta ti najvise prija..
da je valjalo, ne bi bio bivsi..
ni ti njemu, ni on tebi..
otvorena su ti nova vrata gledaj pravo, a nemoj da se okreces..
kad bi znala sta te sve jos u zivotu ceka ne bi gubila vreme na prorocice nego bi uzivala u svakom minutu dolazeceg!

tako je bwe, jedan se otego, drugi se protego :)))

a nemojte,ja se nadam da cu biti stvarno dobra,posto jedva cekam
e sad...ako cujem nesto,il primetim,il naslutim...........:mafijas:

ma meni ce bre snajke da budu ljubomorne jedna na drugu,jer cu ih obe razmaziti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back