- Poruka
- 11.384
Umro ćerkin drug, 14 godina. Probudio se, počeo da povraća, odveli ga u bolnicu i za sat vremena umro.
Danas već sahrana, strašno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јао, јадно дете, шта да кажеш на овакву вестUmro ćerkin drug, 14 godina. Probudio se, počeo da povraća, odveli ga u bolnicu i za sat vremena umro.

To je aparat koji je ugrađen pod kožom ispod ključne kosti izmedju vrata i ramena i preko njega može da se prima infuziju, transfuzija, hemoterapija I kojekakvi drugi lekovi.Шта је порт?
Ааа, знам. Извини, нисам се одмах сетила.To je aparat koji je ugrađen pod kožom ispod ključne kosti izmedju vrata i ramena i preko njega može da se prima infuziju, transfuzija, hemoterapija I kojekakvi drugi lekovi.
Nema potrebe da se izvinjavas.Ааа, знам. Извини, нисам се одмах сетила.
Super...uključio mi se check engine na autu u Sloveniji i sad ne radi grejanje. Što znači naredna tri dana se tako vozimo. Kupiću nam ćebiće.
Нама се одмах укључио АБС. Јесте био алтернатор.Ako je posle paljenja check engine ugasio grejanje, vrlo verovatno može biti alternator. On tako usput počne da gasi jedno po jedno. Prvo klimu pa radio pa svetla pa servo pa ABS pa onda ograniči motor na 2000 obrtaja i na kraju crkne. Ali može i pedesetak km tako da pređe da se mrcvari.
E pa ja moram još 800 km da pređem, ali se sad malo isključio i počelo da radi grejanje.Ako je posle paljenja check engine ugasio grejanje, vrlo verovatno može biti alternator. On tako usput počne da gasi jedno po jedno. Prvo klimu pa radio pa svetla pa servo pa ABS pa onda ograniči motor na 2000 obrtaja i na kraju crkne. Ali može i pedesetak km tako da pređe da se mrcvari.
Pošten neki lopov.Dok smo bili na bilijaru, bio nam pljačkaš u smeštaju. Ni dežela nije ono što je bila. Sad, ne znam imaju li oni migrante , ali nestao je dux ,donji deo trenerke, čarape i muške patike. A da, i punjač za telefon. A sve to je stavio u jednu od tašni iz kojih je uredno izvadio muževe stvari.
Skupe mi band slušalice nije poneo, nego ih je stavio na odelo. Ni 500 dinara iz nesesera mu nije trebalo![]()