- Poruka
- 4.160
Ne svi roditelji, ali dolaze u situaciju da im oduzimaju decu i prete kaznama.Причамо о промени пола и Америци.
Тамо агенду подржавају сами родитељи, а узраст деце је све млађи.
Pogledaj ovaj Bogicin klip, to dolazi i ovde, vrlo brzo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne svi roditelji, ali dolaze u situaciju da im oduzimaju decu i prete kaznama.Причамо о промени пола и Америци.
То је зато што мас медији немају утицај.Причамо о промени пола и Америци.
ima nesto i u intelgenciji ameraТо је зато што мас медији немају утицај.
Zato sam napisala da od zdravog deteta nakon promene pola postaje invalid.Послушајте ову жену у жутом и о проблемима код операције полних органа који нису довољно развијени али и оних који јесу.
Какво сакаћање људи, мајко мила.
И неко још то пристане да ради, да сптоведе у дело? За лечење су сви, и та деца и родитељи и психијатри и хирурзи. Сви у том систему. Зло!
Марија Стајић је одлично објаснила, питко и разумљиво сваком човеку.Послушајте ову жену у жутом и о проблемима код операције полних органа који нису довољно развијени али и оних који јесу.
Какво сакаћање људи, мајко мила.
И неко још то пристане да ради, да сптоведе у дело? За лечење су сви, и та деца и родитељи и психијатри и хирурзи. Сви у том систему. Зло!
Родитељи су криви, сви ми не само они чија деца имају кризу идентитета, јер то допуштају. Јер допуштамо да се прави поремећен свет за нашу децу, унуке, праунуке... Јер дозвољавамо да нас неко прави лудима.Zato sam napisala da od zdravog deteta nakon promene pola postaje invalid.
Ne moraš imati diplomu lekara da bi znao šta sve nosi ceo proces.
Pri tom uz sve te konstantne bolove ne dođeš do konačnog cilja jer ne osećaš ništa, nema seksualnog zadovoljstva.
Ne želim da banalizujem i sve svedem na seks, bilo bi ružno, ali je to nakon primarnog psihičkog sekundarni cilj koji žele oni koji prolaze kroz to.
Mina je u pravu s jedne strane, da su roditelji krivi jer se,čini mi se, ne trude dovoljno da razgovaraju s detetom.
Sedi, čitaj, gledaj, slušaj, nauči nešto, objasni detetu šta ga čeka, koliko je to opasno, bolno, nedovoljno ispitano.
Strašno me ljuti ta totalna popustljivost prema deci i njihovim idejama.
Добар примере бизарности целе поставке је малтеретирање хомосексуалаца од стране транс особа.Родитељи су криви, сви ми не само они чија деца имају кризу идентитета, јер то допуштају. Јер допуштамо да се прави поремећен свет за нашу децу, унуке, праунуке... Јер дозвољавамо да нас неко прави лудима.
Ту је наведен и пример мушкарца, очитог мушкарца који инсистира да му се обраћаш као жени. И он је ОК, он има своја права која се састоје у кршењу мог права да кажем оно што видим. Е, па не дозвољавам да ме третирају као дебила. Не дозвољавам!
Slažem se, zato i treba pisati da se ne slažemo sa omčom oko vrata, da nas vode kao ovce na klanje.Родитељи су криви, сви ми не само они чија деца имају кризу идентитета, јер то допуштају. Јер допуштамо да се прави поремећен свет за нашу децу, унуке, праунуке... Јер дозвољавамо да нас неко прави лудима.
Ту је наведен и пример мушкарца, очитог мушкарца који инсистира да му се обраћаш као жени. И он је ОК, он има своја права која се састоје у кршењу мог права да кажем оно што видим. Е, па не дозвољавам да ме третирају као дебила. Не дозвољавам!
Mislim da je Marija Stajić navela broj od oko 80 varijacija transera, ko normalan da se tu snađe.Добар примере бизарности целе поставке је малтеретирање хомосексуалаца од стране транс особа.
Значи, лезбејка која воли жене одбија мушкарца који се изјашњава као жена, ризикује да буде оптужена за трансфобију.
И онда та јадна жена пристане дословно да буде силована да не би била оптужена и осуђена за трансфобију.
Рецимо, то је један нови ракурс за мене у тој трансџендер идеологији која се овако агресивно намеће.
Питам се о чему размишљају људи који подржавају све ово и да ли схватају колико су заведени?
Парафразираћу професорку Арсић Арсенијевић: ''Шта значи имати став и држати га за себе? Имамо обавезу да кажемо шта мислимо. Лако је тако конформистички живети''.Slažem se, zato i treba pisati da se ne slažemo sa omčom oko vrata, da nas vode kao ovce na klanje.
Ne samo pisati, već i aktivno raditi na suprotstavljanju.
Tačno, neko drugi će da se bori dok ja sedim kod kuće i kuckam ljutite komentare, šio mi ga đura od protesta.Парафразираћу професорку Арсић Арсенијевић: ''Шта значи имати став и држати га за себе? Имамо обавезу да кажемо шта мислимо. Лако је тако конформистички живети''.
Ja jos uvek ne mogu da nadjem prave reci, niti da shvatim kako je moguce da smo ovako daleko otisli i da za izrazavanje misljenja sledi ovolika kazna.bem ti kad je sve iskrivljeno postalo ispravno![]()
Trazila sam tvoju temu, ali je izgleda pala dole, pa sam naisla na Rupu…Између осталог и о овоме смо писали на оној теми.
Овај лоби је пјур ивл, гејеви су мале маце за њих.
Мета су деца.
Da. Bukvalno su se i homoseksualci i lezbejke ucutali i niko vise nista ne sme da kaze.Добар примере бизарности целе поставке је малтеретирање хомосексуалаца од стране транс особа.
Значи, лезбејка која воли жене одбија мушкарца који се изјашњава као жена, ризикује да буде оптужена за трансфобију.
И онда та јадна жена пристане дословно да буде силована да не би била оптужена и осуђена за трансфобију.
Рецимо, то је један нови ракурс за мене у тој трансџендер идеологији која се овако агресивно намеће.
Питам се о чему размишљају људи који подржавају све ово и да ли схватају колико су заведени?
Највећи проблем Бамби је што се те ствари провлаче кроз законе и што ћемо, на крају, заиста осванути у друштву у коме не смемо да писнемо од осуда и последица које ћемо сносити јер имамо другачији поглед, жеље и потребе, не будемо ли реаговали.Da. Bukvalno su se i homoseksualci i lezbejke ucutali i niko vise nista ne sme da kaze.
Samo cuti, jer ces inace imati velike probleme. Ne da ce ti se neko suprostaviti misljenjem, sto smatram normalnim dijalogom, vec ce te blokirati na svim mogucim nivoima i na sve moguce nacine.
Могла сам тамо да поставим фотке органа након операција, ако се то уопште може назвати органом.Trazila sam tvoju temu, ali je izgleda pala dole, pa sam naisla na Rupu…
Ne znam vise sta da kazem.
Ovo sve dozivljavam kao agresiju.
Kisna je lepo objasnila sta se sve desava sa telom i psihom nakon operacije promene pola i nakon upotrebe blokatora i novih hormona, ali o tome kao da ne sme da se razgovara kriticki.
Sve se slazem.Највећи проблем Бамби је што се те ствари провлаче кроз законе и што ћемо, на крају, заиста осванути у друштву у коме не смемо да писнемо од осуда и последица које ћемо сносити јер имамо другачији поглед, жеље и потребе, не будемо ли реаговали.
Сви ти либерални закони који се доносе, од суманутих дечијих права, преко давања слободе деци да крију од родитеља свој здравствени картон, преко тих преких судова који ће одузимати децу прекрши ли родитељ њихове наметнуте, ничим доказане озакоњене тврдње, указују да су им деца главна мета.
Јер они јако добро схватају да нас одрасле у неком другом времену не могу да преобрате, али ако децу од малена тако ''васпитају'', њихова идеологија ће постати непобедива.
Не знам ко жели да живи у таквом свету.
Наравно, трансродност је само једна од карика у ланцу тог лудила.
Иначе, неки дан је надрљао и Алис Купер.
На хеви метал музичара Алиса Купера недавно се обрушио гнев бесне руље због тога што је у интервјуу за Стереогам изјавио да се не слаже с трансродним покретом. Купер је рекао да је погрешно збуњивати малу децу говорећи им да се могу идентификовати као други пол. Такође је изразио забринутост због тога што се мушкарцима који се идентификују као трансродни дозвољава да користе женске тоалете, рекавши да би то могло довести до злостављања. Куперови коментари означени су као „антитранс”, а једна компанија за шминкање с којом је раније радио, Vampire Cosmetics, објавила је да више неће сарађивати с њим.
И ја сам за различитости, и ако знам да некад делујем вербално радикално али ако размишљамо пар корака унапред, било је јасно и пре пар година да ствар иде у лошем смеру. Све оно што је до јуче било теорија завере, данас нам је реалност.Sve se slazem.
I vidim po sebi da se polako okrecem, jer sam uvek prva bila za razlicitost, za slobodu, za prihvatanje, prva nisam davala da se trans osobe nazivaju frikovima, ali ovo sto rade je cisto mafijasenje i kontrola javnog mnjenja.
Sta bi sa Amerikom i petim amandmanom?!? Dozvoljavaju parade nacista i velicanje Hitlera, to je sve ok i sloboda govora, ali o operacijama dece i blokatorima puberteta ne smes ni da pisnes.
Kako upotreba blokatora i guranje novih hormona moze da bude bez ozbiljih, dugorocnih posledica na zdravlje? Kako??
ma jokDa. Bukvalno su se i homoseksualci i lezbejke ucutali i niko vise nista ne sme da kaze.
Samo cuti, jer ces inace imati velike probleme. Ne da ce ti se neko suprostaviti misljenjem, sto smatram normalnim dijalogom, vec ce te blokirati na svim mogucim nivoima i na sve moguce nacine.