mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.560
Mts je ovako ok.Joj, a nama je sledeća opcija MTS.
Kod nas je situacija takva da smo odsutni po ceo dan.
Ne vredi da zivkamo kad ne znamo kad smo kuči.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mts je ovako ok.Joj, a nama je sledeća opcija MTS.
Držim fige da sve prođe najbolje.Ujutro konzilijum šta će biti, šta će reći, tačno cu da izludim dok to sve ne prodje, a sve mi se čini i posle![]()
Биће окUjutro konzilijum šta će biti, šta će reći, tačno cu da izludim dok to sve ne prodje, a sve mi se čini i posle![]()

Nešto neverujem jer trebalo je sutra da primim sledeći ciklus hemo, ali su me zvali da kažu da ne idem na terapiju već da dodjem na konzilijum. To bas nikad nije obecavajuce, ali sta bude, bićeБиће ок![]()

Надам се да грешиш, држим ти палчевеNešto neverujem jer trebalo je sutra da primim sledeći ciklus hemo, ali su me zvali da kažu da ne idem na terapiju već da dodjem na konzilijum. To bas nikad nije obecavajuce, ali sta bude, biće![]()
Biće ok.Nešto neverujem jer trebalo je sutra da primim sledeći ciklus hemo, ali su me zvali da kažu da ne idem na terapiju već da dodjem na konzilijum. To bas nikad nije obecavajuce, ali sta bude, biće![]()
Ја бих им одговорила Шта вас боли она ствар где ми живимо, ае мрш.Bila sam clan neke grupe na fejsu "Vilerovi gobleni".
I pazi sad objave na grupi koja treba da se bavi goblenima:
"
Драги пријатељи из Вихлер Гобелена у Србији. Хвала вам што сте годинама тако верни фанови наших уметничких дела. Увек ћемо бити ту за вас.
На жалост, тренутно има све више проблема са плаћањима за поруџбине. Тоталитарни режим Вучића сада чак надгледа и плаћања наших купаца за једноставне везене слике.
Драги пријатељи у Србији. Желите ли живети потчињени, као у Русији, или као слободни Запад? На вама је одлука. Ми ћемо вас у сваком случају са свом снагом пратити кроз ове мракне времена.
Ваш Вихлер Гобелен тим."

I meni je doslo da im odgovorim da se nose u p.m.Ја бих им одговорила Шта вас боли она ствар где ми живимо, ае мрш.
То ако сам добро расположена![]()
ali gobleni su narocito popularni kod njegovog glasackog tijela...tako da ovdje neko laze ili nece da plati porez ili obojeBila sam clan neke grupe na fejsu "Vilerovi gobleni".
I pazi sad objave na grupi koja treba da se bavi goblenima:
"
Драги пријатељи из Вихлер Гобелена у Србији. Хвала вам што сте годинама тако верни фанови наших уметничких дела. Увек ћемо бити ту за вас.
На жалост, тренутно има све више проблема са плаћањима за поруџбине. Тоталитарни режим Вучића сада чак надгледа и плаћања наших купаца за једноставне везене слике.
Драги пријатељи у Србији. Желите ли живети потчињени, као у Русији, или као слободни Запад? На вама је одлука. Ми ћемо вас у сваком случају са свом снагом пратити кроз ове мракне времена.
Ваш Вихлер Гобелен тим."
prozapadni gobleni?I meni je doslo da im odgovorim da se nose u p.m.
Nije poenta ni u Vucicu,ni bilo kome drugom,nego ko su oni da nama "otvaraju oci".
Ali Rusija im je slaba tacka ocigledno.
Ne znam ko laze,ali znam da to nisam ja.ali gobleni su narocito popularni kod njegovog glasackog tijela...tako da ovdje neko laze ili nece da plati porez ili oboje![]()
Ocigledno se zapadnjaci mnogo brinu za ljubitelje goblena u Srbiji.prozapadni gobleni?![]()
pa ne
ali to je samo idealan scenario100 * 60% = 60 pa kaze
100 - 60 = 40
40 * 40% = 16 pa kaze
40 - 16 = 24
dzabe krompirova skolica za dr. georgejuneta
jer ne postoji besplatan rucak
nemoj tako bude nekad i xxljasno je kao dan , a ne pise nogde, da se to tice samo odraedjenih artikala
i naravno sve u s velicini za muske i xs velicini za zemske