86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Код Гусана.Koje drvo, Bogi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Код Гусана.Koje drvo, Bogi?
Nažalost to traje već neko vreme.Jbt Bg ludilo sa skrnavljenjem grada se doselilo i u Ns ... fak
Исекли предивно, велико дрво, у тај пасаж су сви ишли због њега. Да направе лифт!![]()
![]()
ako ti je brojilo posle 2007Bila struja od aprila 3300,pa maj 4400 ,sad 2200 inace nema grejanja sve isto osim sto sam u maju oprao valjda 3 masine vesa,sto ispada jedno pranje 700din na 1 sat programu,sad iz inata jos ima da smanjim samo nocu masina i bojler ukljucivanje
zar nije ta vec prodana arapima ili kinezima ili svabama?Е, баш овако...
Pogledajte prilog 1364880
Ја ћу трчање морати померити пре 6. У пола 7 је већ пакао, гори земља.Kad da legnem da bih ustao u 5 ujutru, užas... ; )
Mogu da ne spavam, al fatatje me kriza u toku dana, a no sleep till Brooklyn što bi reko pjevač.
Ne, pre 5...u 5 moram da stignem.
Pa, onda bolje predveče?Ја ћу трчање морати померити пре 6. У пола 7 је већ пакао, гори земља.
Па сам синоћ заспала око 2 а устала у 6 и не знам како се зовем. Ми тетке смо за у 9 у кревет![]()
Не могу увече. Увече волим да се дружим. Да одем негде. И да једемPa, onda bolje predveče?
Mada je najbolje jutarnje trčanje , stoji.
Ne valja nespavati noću zbog zdravlja, svaka žlezda ima svoj sat kad se aktivira, kad joj je vreme da miruje..eee..
A zašto ne plivanje? ja i dalje..pazi, kao da plivam, ono, 100 godina, ali dobrih pola godine sigurno skoro redovno.
Pametni su ` tako treba.U Grčkoj niko ne ustaje pre 9, i pekare tad počinju da rade,
Tu sam mislila da neko pusta snimke te fotografisala snimila da pitam o cemu se radi - na samoj zgradi se zakacile buka cele noci buka u pešačkoj ulici pored zgrade da se ne poveruje.ali zato laste na mojoj terasi jutros od 3.45 cvrkuću sve u 16...
Smeju se na pitanje kada se radi zvucna izolacija spolja te iznutra ~ al' smeta buka .morala sam da ustanem da zatvorim vrata.
Ovde je pored zgrade bilo veliko razgranato drvo koje je pravilo hladovinu a kraj njega pesacka zona.Исекли предивно, велико дрво, у тај пасаж су сви ишли због њега. Да направе лифт!![]()
![]()
Opet onaj komšija u kući ispod tebe pravi čvarke.Neki smrad ulazi kroz prozor...ako nije od deponije...