Rupa VII

Bila struja od aprila 3300,pa maj 4400 ,sad 2200 inace nema grejanja sve isto osim sto sam u maju oprao valjda 3 masine vesa,sto ispada jedno pranje 700din na 1 sat programu,sad iz inata jos ima da smanjim samo nocu masina i bojler ukljucivanje

Е, баш овако...
IMG-1719f2045a857a6f5d9c70821cc074f3-V.jpg

Kad da legnem da bih ustao u 5 ujutru, užas... ; )
Mogu da ne spavam, al fatatje me kriza u toku dana, a no sleep till Brooklyn što bi reko pjevač.

Ne, pre 5...u 5 moram da stignem.

Kad da legnem da bih ustao u 5 ujutru, užas... ; )
Mogu da ne spavam, al fatatje me kriza u toku dana, a no sleep till Brooklyn što bi reko pjevač.

Ne, pre 5...u 5 moram da stignem.
Ја ћу трчање морати померити пре 6. У пола 7 је већ пакао, гори земља.
Па сам синоћ заспала око 2 а устала у 6 и не знам како се зовем. Ми тетке смо за у 9 у кревет :lol:

Ја ћу трчање морати померити пре 6. У пола 7 је већ пакао, гори земља.
Па сам синоћ заспала око 2 а устала у 6 и не знам како се зовем. Ми тетке смо за у 9 у кревет :lol:
Pa, onda bolje predveče?
Mada je najbolje jutarnje trčanje , stoji.
Ne valja nespavati noću zbog zdravlja, svaka žlezda ima svoj sat kad se aktivira, kad joj je vreme da miruje..eee..

A zašto ne plivanje? ja i dalje..pazi, kao da plivam, ono, 100 godina, ali dobrih pola godine sigurno skoro redovno.

Pa, onda bolje predveče?
Mada je najbolje jutarnje trčanje , stoji.
Ne valja nespavati noću zbog zdravlja, svaka žlezda ima svoj sat kad se aktivira, kad joj je vreme da miruje..eee..

A zašto ne plivanje? ja i dalje..pazi, kao da plivam, ono, 100 godina, ali dobrih pola godine sigurno skoro redovno.
Не могу увече. Увече волим да се дружим. Да одем негде. И да једем :rumenko::lol:

U Grčkoj niko ne ustaje pre 9, i pekare tad počinju da rade,
Pametni su ` tako treba.
ali zato laste na mojoj terasi jutros od 3.45 cvrkuću sve u 16...
Tu sam mislila da neko pusta snimke te fotografisala snimila da pitam o cemu se radi - na samoj zgradi se zakacile buka cele noci buka u pešačkoj ulici pored zgrade da se ne poveruje.
Ima dovoljno drveca svuda gde mogu da odlete ` ima suma ima parkova ne nakacile se na zgradu.
morala sam da ustanem da zatvorim vrata.
Smeju se na pitanje kada se radi zvucna izolacija spolja te iznutra ~ al' smeta buka .

Исекли предивно, велико дрво, у тај пасаж су сви ишли због њега. Да направе лифт! :confused: :evil:
Ovde je pored zgrade bilo veliko razgranato drvo koje je pravilo hladovinu a kraj njega pesacka zona.
Isekli su drvo da bi betonirali stampanim betonom.
Drugo drvo je bilo pored raskrsnice te nikom nije smetalo niti sta ometalo ~ predstavljalo nesto kao simbol dolaska onako lepo razgranato ~ odsekli ga da izbetoniraju.
Mogli su beton da stave oko oba ` mogli su da ograde drvo do zavrsetka radova(ako ne moze masina da prodje) te izbetoniraju.
Ne,nisu vec unistise dva simbola tog dela mesta na koja se do sad vec zaboravilo ~ da pitas sta se nalazilo tu mnogi ne znaju niti ih zanima.
Posledica je takva da su sad tu temperature mnogo vise te je krajnje nezgodno proci pesice.

Back