- Poruka
- 17.475
Ima i ona mašinica za brijanje džempera,kćerki sam kupila kaze odlicna je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam to ništa u bolnici mada brijač može za glavu da ga imam ali ne i da skida dlačice sa carsavaА онај лепљиви ваљак или бријач?
Ne znam gde bi to ovde kupila.Ima i ona mašinica za brijanje džempera,kćerki sam kupila kaze odlicna je.
Мислила сам да пишеш о кућном намештају.Nemam to ništa u bolnici mada brijač može za glavu da ga imam ali ne i da skida dlačice sa carsava
Јао, бре, БогиМислила сам да пишеш о кућном намештају.
Ne već mojoj kosi koja opada 7x.Мислила сам да пишеш о кућном намештају.
Sve znamЈао, бре, Боги
Извини, Афро, али ова жена је шоу...
Будало, смејем се овде сама на сав гласМислила сам да ти се ућебала гарнитура![]()
Pa i ja sam isto pomislila.Још размишљам о каквом брици за намештај прича, јел полудела.
А заправо полудела ја![]()
takodje.Juče preopterećen.
Od 8 do 18h
Radiradiradi. Nisam ni stigao da jedem, al nisam ni bio gladan.
I sad ja razmišljam o kvalitetu života,.a sve mi je jasno.....
Tačno u metu : )takodje.
mada sve mi se redje omakne
al najzalosnije od svega je sto nisam cak ni sama nadosla na tu spoznaju nego mi na poslu ove bolonja generacije otvorile oci
pa onda deca kod kuce
kako god sad sam dobraprilagodjena, sto bi Tonci rekla lol
Nije to od pada imuniteta vec od hemoterapije krenula kosa da opada ali ono najkraće uvek pravi problem pa se muči, ni tamo ni ovamo pa počne nešto kao upala, pojma nemam. Bila sam danas kupila neki Uriage za ojed kod beba i smiruje polako. Već sam i navikla na sve te muke, ovo je 7-mo opadanje.Htela sam nešto da kukumavčim, pa kad sam pročitala šta Afro piše, predomislila sam se.
@Affro* , na ovim temperaturama i najzdravijem čoveku opadne imutitet.
Ne očajavaj, to je samo privremena muka.![]()
Znam da je od terapije.Nije to od pada imuniteta vec od hemoterapije krenula kosa da opada ali ono najkraće uvek pravi problem pa se muči, ni tamo ni ovamo pa počne nešto kao upala, pojma nemam. Bila sam danas kupila neki Uriage za ojed kod beba i smiruje polako. Već sam i navikla na sve te muke, ovo je 7-mo opadanje.
Strasno kao neka epidemijaZnam da je od terapije.
A upale su od pada imuniteta.
Nažalost, došli smo dotle da skoro da nema porodice u čijoj široj familiji nema onkološkog bolesnika.