- Poruka
- 17.475
Ja cu ovaj put sama da krecim,pa sta bude. Jednom sam i nije bilo baš uspjesnoili trazila keramicara ili molera ili mijenjala parket![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja cu ovaj put sama da krecim,pa sta bude. Jednom sam i nije bilo baš uspjesnoili trazila keramicara ili molera ili mijenjala parket![]()
mozes recimo parket sjebat ako ne pokrijes svr pazljivoJa cu ovaj put sama da krecim,pa sta bude. Jednom sam i nije bilo baš uspjesnoKcerka kaže ona će doći pa ćemo zajedno. Valjda ne mogu bas da upropastim ako je bijelo.
pa mozda mora popit anitbiotik ko ja jutrosZvoni majstoru telefon dok na dvorištu meša nako malter. Reko, zvonio vam je telefon... Kaže, "more bit da me je neko zvao, pogledaću"
Ne znam jel smešno ili tužno, sigurno nije buđenje sviralo u 10 sati.
Nije, ali zato su me odrali oni kad su pravili sobu u zatvarali terasu. Nista nisu uradilo do kraja. Nešto sam boplatila da se koliko toliko odradi, a nešto dan danas i posle 7 godina nije urađeno do kraja. Od tad ne puštam u kuću osim majstora Ranka nikog bez preporuke. Kod Ranka može i bez para pa platiš kad imaš, nista nije problem. To je toliko pošten čovek mogla bih da mu ostavim ključ od kuće i da odem.ocigledno ti moler slavko nije krechio
e, lik je bio takva lijena lopina da me bilo frka da ga moj strpljivi i tolerantni otac jednostavno ne uzida negdje![]()
Pa gde da stavi?Ja sam imala srecu sa svim majstorima, osim sa vodoinstalaterom
Neki cudak tezak, sve sto zameni u kupatilu tipa staklo od kade lavabo- odnese dole i stavi ispred kuce
ne znam koji mu je to trip
Ne moras.mozes recimo parket sjebat ako ne pokrijes svr pazljivo
ima tu opcija![]()
ma ne moras, ali mozesNe moras.
Kako padne kapljica na pod odmah se saginjes i brises. To sam ja naucio od jednog pedantnog Slovenca. Nikad nije stavljao nista osim na neki namestaj. Sve ostao je bilo golo.
Pa nigde, nek ostavi ispred vrata od kupatila. Niko mu nije rekao da nosi dole niz stepenice, otvara ulazna vrata i ostavljala lavabo ispred kucePa gde da stavi?
sto je lepo kad nisi navucen na Farrow and Ball, pa je Dulux skupInace nasao boju za zid neka firma u Zemunu ima jedino: Dulux Natural Hessian. Nije losa ni Valspar Gentle Lamb. Skupe, ali vrede svakog evra.
Zovi taru. Ona em ume, em voli.Ja cu ovaj put sama da krecim,pa sta bude. Jednom sam i nije bilo baš uspjesnoKcerka kaže ona će doći pa ćemo zajedno. Valjda ne mogu bas da upropastim ako je bijelo.
Imam problem jer lik Austrijanac od koga sam kupio stan sve je uradio po fengshuiu, od ugradnih stvari koje je doneo iz Austrije pa do boje za zidove. To je valer koji ja sa svim svojim znanjem ne mogu da pogodim ma koliko imao karte boja ili mi neko kompjuterski mesao.sto je lepo kad nisi navucen na Farrow and Ball, pa je Dulux skup![]()
Imas ljude koji napr. kada nesto rade, vole cist sto i sve na svom mestu. A imas haoticne likove kojima je na stolu haos, a oni sami razgrnu taj haos i naprave mesta za ono sta rade.ma ne moras, ali mozes
pricamo o potencijalu za pravljenje kaosa![]()
ja moram prvo rascistiti sto pa onda mogu raditiImas ljude koji napr. kada nesto rade, vole cist sto i sve na svom mestu. A imas haoticne likove kojima je na stolu haos, a oni sami razgrnu taj haos i naprave mesta za ono sta rade.
Kad krecim a mrzi me ovog leta pa cu da platim, obucen sam kao poznati kuvar Rudolf.
Sestro bliznakinjo.ja moram prvo rascistiti sto pa onda mogu raditi
u neredu uopce ne funkcionisem
postanem nervozna
i u firmi jedina imam fiksan sto
ostali se seljakaju
moj sto je pola metra duzi i sve je na svom mjestu
sto sam starija sve smo slicnijiSestro bliznakinjo.![]()
Ja ne mogu da radim ako je oko mene haos. Nema šanse da počnem da radim, a da imam prljavih sudova, ili čistih na oceđivaču, ili da je nered na radnim površinama.ja moram prvo rascistiti sto pa onda mogu raditi
u neredu uopce ne funkcionisem
postanem nervozna
i u firmi jedina imam fiksan sto
ostali se seljakaju
moj sto je pola metra duzi i sve je na svom mjestu