Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.776
Pa sto si me onda citirala kad sam rekao da nije problem u caletovom pistolju, a da da se pravis malo pametnaa molotovljev koktel je teska nauka
mislim, pun internet instrukcija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto si me onda citirala kad sam rekao da nije problem u caletovom pistolju, a da da se pravis malo pametnaa molotovljev koktel je teska nauka
mislim, pun internet instrukcija
Izvlacis iz kontexta nebitno netacnokad si imao 12-13-14 isao si po klubovima?
djole ovaj ima 13 godina
moraju, ali kakoШта год али закони морају такве деструктивне групације елиминисати тј. бранити их.
jel kapiras ti uopce razliku izmedju kupio sam oruzje i napravio sam molotovljev koktel?Pa sto si me onda citirala kad sam rekao da nije problem u caletovom pistolju, a da da se pravis malo pametna
Nejel kapiras ti uopce razliku izmedju kupio sam oruzje i napravio sam molotovljev koktel?
sta izvlacim iz kontekstaIzvlacis iz kontexta nebitno netacno
Nabrajao sam primere susreta s oruzjem,ne da sam sa 13 isao u klubovesta izvlacim iz konteksta
jeste devedesetih bilo oruzja posvuda
al ne sa 12-13 godina
cak ni onda nisi prosto mogao kupiti oruzje ako nisi iz takvog okruzenja
Nije sinonimПсохопата и социопата, то је синоним.
Главна одлика свих психопатија је одсуство емпатије.
Али ако су и родитељи психићи, нарциси, антисоцијални и сл., тешко ће видети да им дете није баш у винклу.
Јер је и њима одсуство емпатије нормала.
Mislim da si totalno omasio poentu mog postaZnaci to je to kriv caletov pistolj,a oni u americi gde su nabavljali oruzje ,ako poostre zakone smanjice se stopa kriminala,mislis nije mogao da nabavi nigde i da se ubistva desavaju samo registrovanim oruzjem
sve sto ti treba za molotovljev koktel kupis u prvoj farbariKoja je razlika?
dobro, djed od drugara je bio debil i dao vam metkeNabrajao sam primere susreta s oruzjem,ne da sam sa 13 isao u klubove![]()
Povrsniju osobu davno ne videh i s kim ja raspravljam,ortak je dao ,ne djeddobro, djed od drugara je bio debil i dao vam metke
da si izbijete oko ili odvalite prst
jel vam dao i pistolj?
Pistolj ili koktel isto je,zato ste povrsni sto mislite da je problem u oruzjusve sto ti treba za molotovljev koktel kupis u prvoj farbari
idi pa kupi pistolj tamo
Ne ti samo kukas na caletovo oruzje koje je totalno nebitno jer je mogao i sekirom isto da uradiMislim da si totalno omasio poentu mog posta
Социопата је више сленг за антисоцијални поремећај личности. То се у пракси/струци не користи.Nije sinonim
Psihopata se radja, sociopata nastaje uglavnom u detinjstvu
Sto dalje implicira da kod psihopate pomoci nema bas, dok za sociopate postoje metode da se resocijalizuju
Sto si besanNe ti samo kukas na caletovo oruzje koje je totalno nebitno jer je mogao i sekirom isto da uradi
Dsm razdvaja sociopatiju i psihopatijuСоциопата је више сленг за антисоцијални поремећај личности. То се у пракси/струци не користи.
А поремећаји личности (антисоцијални, нарцисоидни, шизоидни, хистрионични, гранични...) се стручно зову психопатијама.
Кад кажемо за неког да је психопата, мислимо да има неки од поремећаја личности.
Da ti bude zao dece je ok, ali da besnis na sagovornike nijePa zao mi je dece a na sve to toliko naivnih ljudi kojima se moze servirati svakakva zvaka u medijima i ja treba da zivim u takvom okruzenju
Do pre samo 200god ovako su klicali na javna bicevanja i besenja na trgovima
Ne "kukam"Ne ti samo kukas na caletovo oruzje koje je totalno nebitno jer je mogao i sekirom isto da uradi
Први пут чујем.Dsm razdvaja sociopatiju i psihopatiju