Rupa VII

Nismo ni svjesni koliko je bitna porodica i okruzenje i koliki je uticaj iste.
Poznajem neke osobe koje jednostavno,pored sveg znanja i inteligencije koju posjeduju,a posjeduju...ne mogu da pojme da je neko odrastao u miru i spokoju,bez agresije.Njima je jednostavno agresija prirodno okruzenje i kad je nemaju,izazivaju je.U svojim porodicama su tako naucili i njima je nepojmljivo da postoje neki ljudi koji to u svojim porodicama nisu imali.Prosto,ne mogu da vjeruju i misle da je laz i nemoguce.

Ne rise,toplu vodu si otkrila da budes u pravu,ok mogo je da ih polije benzinom i zapali
oruzja kod nas nema po ulici dostupnog 13godisnjacima na izvolite, bar ne svima
moras se kretati u odredjenim krugovima da bi imao laksi pristup tim stvarima
molotovljev koktel napravis sa stvarima iz farbare ili kuhinje
kad tvoja prica bude pila vodu ovdje ce biti ko u juznoj africi ili na haitiju

oruzja kod nas nema po ulici dostupnog 13godisnjacima na izvolite, bar ne svima
moras se kretati u odredjenim krugovima da bi imao laksi pristup tim stvarima
molotovljev koktel napravis sa stvarima iz farbare ili kuhinje
kad tvoja prica bude pila vodu ovdje ce biti ko u juznoj africi ili na haitiju
Da i zato pistolj nema veze s ovim sto sam naveo u prvom postu, na sta ti i dalje potvrdjujes moj argument ali mislis da dokazujes da si u pravu:idea:

Ono što je mogućnost je da će, nakon medijske pažnje o ovom slučaju, polako pasti u zaborav, a isceniraće se Kostin nestanak, samoubistvo ili slično. Njegov profil je idealan za profesionalnog ubicu. Verujem da je već privukao pažnju nekog ko će mu isplanirati dalju tajnu karijeru u svetu.

Nama sve izgleda nevjerovatno,onda nas lupi po glavi. To što Marge piše i meni je realno. Ne bi bilo prvi put da država regrutuje kriminalce ili ubice. Nije Arkan davno bio da se ne sjecamo.
Тачно.
Све је теорија завере, бујна машта, људи преувеличавају... А када се деси- мууу!
Гледа се у страну, звиждуће и прави блесав.
Годинама се људи упљуваше да упозоре како једно води другоме, али ти људи баљезгају, јел...
А онда- шта би? Па би то за шта се припремао терен.
Закључак- кривци смо ми сами. Много смо пустили.

Naravno da se neće zaboraviti, nije ovo Kolombajn u državi od 300 miliona, već se prvi put dešava kod nas.
Malo će malo u podrum, a kasnije....ko zna.
Sa 13 godina pucati i sve "mete" likvidirati ili onesposobiti , čuvara sa 14 metara, prilična veština za devetku, nositi i menjati šaržere...
On je tu na granici psihopate i sociopate. Psiho su lukavi manipulatori, ne rade na mah, a sociopatama klikne da odrade nasumično zlo.

Јуче ми син рече, нисам проверавала па не тврдим да код нас и у Данској чини ми се има најмање масовних убистава у односу на оружје по глави становника. Значи, код нас ово није манир и језиво је што се десило.
И уместо да се трудимо да одржимо такве вредности допуштамо да нам ремете климу.

2019. је било 46000 самоубистава 10-19 година. Или ћемо се опаметити или ће бити још горе.

Inace sam isao u ribnikar i kod tasmajdana je ziveo ortak ciji deda je imao oruzje,koje nismo videli ali nam je dao municiju i uzeo sam nesto mozda 10-15kom
Onda ujak vojno lice,ima 2 sina i jednom prilikom stariji iznese revolver nesto se valjda puvao njim
Pa su dolazili kod nas neki prijatelji panduri i opet na izvolte oruzje,mislim da sam jednom ili 2× pucao dali mi
Onda po klubovima dolazili ljuti momci pa tu krili oruzje xxx puta
Ja ne znam gde sve jos susret s oruzjem ,vojska,murija,ne mogu da se setim, moze od njih da se uzme, iz streljane da se ukrade,iz prodavnice oruzja,iz necije kuce lopovi iznesu i eto ga na ulici
Idi, bre, Đole, baš si morao da ideš u debilanu, što bi rekao Miroljub...niko se sa njima i ovima iz 3. nije družio, a na takmičenjima u svemu su bili nikalvi..
.MSM, generalno, ako je neko i išao, svoje dete, ako je iole normalan roditelj, ne bi tamo upisao...

Idi, bre, Đole, baš si morao da ideš u debilanu, što bi rekao Miroljub...niko se sa njima i ovima iz 3. nije družio, a na takmičenjima u svemu su bili nikalvi..
.MSM, generalno, ako je neko i išao, svoje dete, ako je iole normalan roditelj, ne bi tamo upisao...
Pa ne znam bilo je snobova i nas normalnih i narkomana i faca i budala i socijale,ne znam kako je u drugim skolama

Back