Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Verovatno su svi komsijski kucici osim tog od "budale" vezani na lancu u dvoristuPa dresirajte pse da ne laju na coveka
nek ih povede sve u setnju![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno su svi komsijski kucici osim tog od "budale" vezani na lancu u dvoristuPa dresirajte pse da ne laju na coveka
nek ih povede sve u setnju![]()
ma jokTo neki specijalan cocolino?
Ja sam pre neki dan kupila 1,8l za 479 dinara.
A, mislila sam na omekšivač. Deterdžent cocolino u mom selu ne postoji.ma jok
obican deterdzent coclino
nije omeksivac ako to mislis
ma to i jeste relativno novoA, mislila sam na omekšivač. Deterdžent cocolino u mom selu ne postoji.
Moj je u boxu 4x5 metara i svaki dan ide u šetnju na povocu . Pošto skače ko kengur i preskoči ogradu od 2 m ne može biti na dvorištu jer napada ljude po ulici.Verovatno su svi komsijski kucici osim tog od "budale" vezani na lancu u dvoristu![]()
Pa vrv je ili lanac ili boks ili setaju po dvoristu ali bez setnjeVerovatno su svi komsijski kucici osim tog od "budale" vezani na lancu u dvoristu![]()
isto razmisljamDete 8 godina nije postojalo ni za jednu instituciju, ni za komšije, rođake, poznanike...ni za kog.
Dabogda se sve zapalilo, da nestanemo sa lica Zemlje.
ma meni to djeluje neka bas jeziva pricaEto, i ja sam sve isto pomislila.
Moja deca kada su bila mala, dobijali su pozive za vakcinaciju (nije bilo hoćeš - nećeš) i sistematske preglede. Nije bilo interneta, kompjutera, digitalizacije, e uprave i ičke materine, nego evidenciju vodila medicinska sestra u ambulanti koja je radila 3x nedeljno. Rukom pisala u svesku, i nikog nije preskočila.
Žalosno je što će ovo proći kao i sve prethodno, svako čudo za tri dana dosta, a trebalo bi da neko žestoko naebe, da zaglavi zatvor, pa da se dozovu pameti i rade svoj posao, a ne da idu na stranačke mitinge i primaju platu.
Po - pi - zde - la sam. Po - pizdela.
tako sam i shvatilaNije to majka deteta. Majka deteta je u zatvoru, jer je ubila svoju majku.
Neki portali pišu da su roditelji odmah po rođenju bebe okarakterisani kao nepodobni, ali je beba ipak data ocu, jer je majka otišla na izdržavanje kazne.
Mi smo propustili termin za jednu revakcinu i niko nije zvao. Promijenili dom zdravlja u medjuvremenu, prebacili karton i nikom nista, ni taj dom zdravlja nije reagovao. Tek kada sam otisla po potvrdu za vrtic a nije bila njegov pedijatar tu, nego zamjena, zena odbila da da potvrdu nevakcinisanom djetetu.Eto, i ja sam sve isto pomislila.
Moja deca kada su bila mala, dobijali su pozive za vakcinaciju (nije bilo hoćeš - nećeš) i sistematske preglede. Nije bilo interneta, kompjutera, digitalizacije, e uprave i ičke materine, nego evidenciju vodila medicinska sestra u ambulanti koja je radila 3x nedeljno. Rukom pisala u svesku, i nikog nije preskočila.
Žalosno je što će ovo proći kao i sve prethodno, svako čudo za tri dana dosta, a trebalo bi da neko žestoko naebe, da zaglavi zatvor, pa da se dozovu pameti i rade svoj posao, a ne da idu na stranačke mitinge i primaju platu.
Po - pi - zde - la sam. Po - pizdela.
Kazu na tv prijavljivale su komšije neke cudne zvuke, ali koga je briga za dijete iz jedne tako oštećene porodice? Neko je dao mišljenje da je otac ispravan i to je to.tako sam i shvatila
al kako mozes dati bebu takvom liku i ne provjeravati nista, kako((
cudne zvukeKazu na tv prijavljivale su komšije neke cudne zvuke, ali koga je briga za dijete iz jedne tako oštećene porodice? Neko je dao mišljenje da je otac ispravan i to je to.
Strasno u kakvom svijetu zivimo.
uvijek se raspreda zbog tracaКолико пута сретнете комшију који је пун комплимената а када теглите нешто тешко не сети се да помогне?
Колико пута смо прочитали да су неки људи трунули у стану а комшије реаговале тек када је мирис био неподношљив?
Колико пута се дешавало насиље и то није ничији проблем али се на комшиницу која мења партнере гуркају лактовима?
Колико пута се распреда о неком догађају не због суштине него ради трача![]()