Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
giht?А мене од понедељка боли лакат. Не смем да га спустим на сто, додирнем. Боли ме кожа као опекотина, а није. И црвени се тај део.
oce to od kelerabe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
giht?А мене од понедељка боли лакат. Не смем да га спустим на сто, додирнем. Боли ме кожа као опекотина, а није. И црвени се тај део.
Haha...otima ti posao iz ruku?Joj, danas je obilazio sremski okrug. Bio je u jednom selu u mojoj opštini, posle vidim da je kod Stamevskog filovao torte.![]()
Kao dijamant margarin - u sve se meša.Haha...otima ti posao iz ruku?![]()
pa to je ova djevojcica goreKao dijamant margarin - u sve se meša.
U Mitrovici devojčica slomila ruku, i nije htela kod lekara nego čekala njega da vidi. Dobro joj nije stavio gips.
Nema dalje
О Боже.
uzasО Боже.
А и ти родитељи. Деца су им политички таоци. Господе!
Па ово је хит!Joj, danas je obilazio sremski okrug. Bio je u jednom selu u mojoj opštini, posle vidim da je kod Stamevskog filovao torte.![]()
Идемо на Кулинарство, да видимо ко се наложио на торте.Sve znamo o njemu osim koji mu je nick ovde.
Pa da li misliš da ne priviri i ovde,on nikad ne spava, mora svagdje da bude. Tu je,možda se i dobro slažemo s njim.Идемо на Кулинарство, да видимо ко се наложио на торте.
Ко иде у књижаре у 3 ноћуPa da li misliš da ne priviri i ovde,on nikad ne spava, mora svagdje da bude. Tu je,možda se i dobro slažemo s njim.
Ne znam,ali sad ću na književnost u špijunažuКо иде у књижаре у 3 ноћу![]()
Мора бити неко марљив!Ne znam,ali sad ću na književnost u špijunažu![]()
Najvažnije, ko ima kinesku tablu?И коме мама доноси лигње у шерпици на посао?
garant ih ima bar 10Sve znamo o njemu osim koji mu je nick ovde.
Da proverimo ko piše gluposti, a ne sme niko da ga banuje.garant ih ima bar 10
takav je lik![]()
mozda i vulini pisuDa proverimo ko piše gluposti, a ne sme niko da ga banuje.
Tab?Sve znamo o njemu osim koji mu je nick ovde.
Pri tom je mudar,odmeren,stalozen...Таб се у све разуме!