Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
giht?А мене од понедељка боли лакат. Не смем да га спустим на сто, додирнем. Боли ме кожа као опекотина, а није. И црвени се тај део.
oce to od kelerabe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
giht?А мене од понедељка боли лакат. Не смем да га спустим на сто, додирнем. Боли ме кожа као опекотина, а није. И црвени се тај део.

Nista ne odgovaraju na pitanje cemu ova budalastina

umesto normalnih gigabajta kao poklon eto sta hoce da uvale.
Haha...otima ti posao iz ruku?Joj, danas je obilazio sremski okrug. Bio je u jednom selu u mojoj opštini, posle vidim da je kod Stamevskog filovao torte.![]()
Kao dijamant margarin - u sve se meša.Haha...otima ti posao iz ruku?![]()
pa to je ova djevojcica goreKao dijamant margarin - u sve se meša.
U Mitrovici devojčica slomila ruku, i nije htela kod lekara nego čekala njega da vidi. Dobro joj nije stavio gips.
Nema dalje

О Боже.
uzasО Боже.
А и ти родитељи. Деца су им политички таоци. Господе!
Па ово је хит!Joj, danas je obilazio sremski okrug. Bio je u jednom selu u mojoj opštini, posle vidim da je kod Stamevskog filovao torte.![]()
Идемо на Кулинарство, да видимо ко се наложио на торте.Sve znamo o njemu osim koji mu je nick ovde.
Pa da li misliš da ne priviri i ovde,on nikad ne spava, mora svagdje da bude. Tu je,možda se i dobro slažemo s njim.Идемо на Кулинарство, да видимо ко се наложио на торте.
Ко иде у књижаре у 3 ноћуPa da li misliš da ne priviri i ovde,on nikad ne spava, mora svagdje da bude. Tu je,možda se i dobro slažemo s njim.

Ne znam,ali sad ću na književnost u špijunažuКо иде у књижаре у 3 ноћу![]()

Мора бити неко марљив!Ne znam,ali sad ću na književnost u špijunažu![]()
Najvažnije, ko ima kinesku tablu?И коме мама доноси лигње у шерпици на посао?
garant ih ima bar 10Sve znamo o njemu osim koji mu je nick ovde.
Da proverimo ko piše gluposti, a ne sme niko da ga banuje.garant ih ima bar 10
takav je lik![]()
mozda i vulini pisuDa proverimo ko piše gluposti, a ne sme niko da ga banuje.
Tab?Sve znamo o njemu osim koji mu je nick ovde.
Pri tom je mudar,odmeren,stalozen...Таб се у све разуме!