- Poruka
- 11.427
Baksuz...
Odnesem joj domaću supu roštilj, mimoza salatu i kolače a ona uzme da jede paradajz čorbu od juče.
Odnesem joj domaću supu roštilj, mimoza salatu i kolače a ona uzme da jede paradajz čorbu od juče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paradajz čorba je Xtra, nemoj tako....kod nas važi pravilo nek jede ko šta hoće, samo kažem...Baksuz...

Nije taj bajs.......Ma ne bi mi drumski bio prob.vozio sam motore, imam i skuterčić. Ovo je el Bajs za sneg.Taj elektro bajs ko praćka, za to bi trebalo da se polaže i da postoji starosna granica donja i gornja. U našem kraju ovi klinci od 11, 12 godina to vozaju i u vidu bajsova i u vidu trotineta, luduju kao divljaci, a da bi uštedeli struju isključe svetlo i noću.
Dok babe i dede u osmoj deceniji ladno piče , naleću na pešake, kola, ma strašno, a refleksi su im nula, kao i vid i sluh.
Држ' се.Nocas 38,7...a evo opet pocinje.
Tacno me nijedan virus ne moze zaobici.
Kod nas je nestasica cefaleksina.Ja nisam ni znala sto mi apotekarka u jdnoj apoteci kaze da nema,a druga ide iza nje i nosi kutiju.Ova joj znacajno rece da nemaju i brze bolje je vrati.Otišla Nemica sa detetom tamo kod lekara i on joj prepiše antibiotik za dete.
Ode potom u apoteku - mooošaaa, nema..kaže joj apotekar ne da nema antibiotika, nego ih više tamo neće ni biti. Gecrkt.
Virus je uvek zajednicka zurka...ja za Novu godinu obarala temperaturu po kuci (39,2 i 38,3) trci na dve strane, vec sam mislila u Hitnoj cemo docek, sreca spalo...za nekih 3 sata, i posle malo rasla, ali do 38 je ok da se i ne obara.Nocas 38,7...a evo opet pocinje.
Tacno me nijedan virus ne moze zaobici.

Hvala.Sve to koristim,ali mi spadne temperatura samo dok djeluje brufen.Inace me nista ne boli,osim malo glava.Ne boli me ni grlo,ne curi ni nos,ni bol u misicima,a za divno cudo i ne kasljem...samo temperatura i malaksalost.Virus je uvek zajednicka zurka...ja za Novu godinu obarala temperaturu po kuci (39,2 i 38,3) trci na dve strane, vec sam mislila u Hitnoj cemo docek, sreca spalo...za nekih 3 sata, i posle malo rasla, ali do 38 je ok da se i ne obara.
Tusiranje mlakom vodom, proluftati gde se boravi, nikakvo utopljavanje i sto vise tecnosti, cajeva i limunade/cedjene narandze. Ako bas ne spada-sirce na stopala.
Paracetamol, brufen-taj tip leka, i C vitamin onaj obicni-na tablu sto se prodaje.
I posto je gratis bio i jak suvi kasalj, to smo sredili sirupom od lovora. 10-15 listova u 3dl vode, 15 min da kuva, kad se malo prohladi, doda se sok 2 limuna i meda koju kasiku. Pijucka se po potrebi. Moze i sirup od anisa, isto se pravi, lepse i mirise, na bronhi bombone.
Supa od luka je zakon za prehlade. Moze i pileca u koju se doda vise luka.
(Pre me svake sezone spuca prehlada min.2-3 puta, a sad zadnjih 9 godina, lekara po tom pitanju videla nisam. U kontaktu sa zarazenim budem i nece me vise... Meni su antibiotici unistili imunitet, nista novo, treba jacati imunitet preventivom.)
Brz oporavak zelim i da te mimoilaze ubuduce.![]()
Tebi je imunitet skroz loš. Probaj neke prirodne preparate da ga popraviš.Hvala.Sve to koristim,ali mi spadne temperatura samo dok djeluje brufen.Inace me nista ne boli,osim malo glava.Ne boli me ni grlo,ne curi ni nos,ni bol u misicima,a za divno cudo i ne kasljem...samo temperatura i malaksalost.
Prvo me uhvati zima,da mi dva jorgana nisu dovoljna.Posle brufena vrucina i preznojavanje
A problem mi je proluftirati jer ulazi dim,a ne svjez vazduh,nazalost.Nije cudo sto mi je slab imunitet,stalno sam pod stresom.
Nadam se samo da nije korona po treci put.
Iste reakcije uz brufen, samo ja ne dam 2 jorgana iako traze, tanji prekrivac i vruc caj, oyvorim i prozor na kant, i naravno presvlacenje odmah posle. Jeste mucenje, ali deluje...Hvala.Sve to koristim,ali mi spadne temperatura samo dok djeluje brufen.Inace me nista ne boli,osim malo glava.Ne boli me ni grlo,ne curi ni nos,ni bol u misicima,a za divno cudo i ne kasljem...samo temperatura i malaksalost.
Prvo me uhvati zima,da mi dva jorgana nisu dovoljna.Posle brufena vrucina i preznojavanje
A problem mi je proluftirati jer ulazi dim,a ne svjez vazduh,nazalost.Nije cudo sto mi je slab imunitet,stalno sam pod stresom.
Nadam se samo da nije korona po treci put.
Taman me prosla novogodisnja prehlada sa curenjem nosa,grloboljom i bez temperature,na nogama...A danas temperatura,glavobolja,suvi kasalj...jedino sto me ne boli grlo i ne curi nos.
Da li bas svi virusi moraju na mene da se nakace?