- Poruka
- 98.702
brate, ceo zivot zivimo sa sugradjanima albancima i sad su oni odjednom problem za zensku decu...e svasta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e svastaBrate, od '99 znam samo jednog Šiptara, Fejzu, sa Vračara, kome kad me navata u kafiću stalno štelujem Lap i mob. Po zanimanju lerdi i informer. Mogu da ga pomenem, svi ga znaju.
Svi su se iselili '99.
I znam jednog polu Albanca, drži frizerski salon.
Znači sad ukupno znam jednog ipo.
Oooo, otkad su Avganistanci, iz Islamske države Taliban, Arapi? Ahhaha....jeeeeesteee lol

Pa naravno, niko ne priča o komšijskom odnosima...Kod mene se Kujtim Š. Iselio odmah '99....dva ili tri dana pred bomb. I nema ih više...Afro nije pričala o komšijama...nego sezoncima.e svasta
pa kod mene u kraju su svi i dalje tu
i ne daj Boze da nekoj zeni ili detetu zafali dlaka s glave od nekog na ulici, prvi su da skoce da brane
jedino se moja skolska udala u ''Egipat'' pa ako je to iseljavanje onda se iselila![]()
A što nisu otišli u njemačku, znaš koliko ima na baušteli CG, od korone nadalje. da, tačno je to da mi ne gledamo tako, jer nam nije prirodna ksenofobičnost, podele i ostalo, al nismo deca više...dok ne primetim da se o devojku trlja u marketu neki Iznogud, a ovaj ispred se smeška, a treći mi 8 godina čuće, tuku i ubijaju se u parku...e tako..i samo dolaze, peške ko skakavci. Od 17- 30 god. Starosti.pa dobro bre Munjo i nasi ljudi rade kao sezonci u belom svetu
i kao sto vec neko rece, da li to znaci da su manijaci, otimaci zenske dece i slicno
kada smo to, kao narod, poceli da zaziremo i da se plasimo svakog ko nije nas...izvini ali meni je to van pameti
ma jedno su oni a drugo ovi odrasli u evropi...nidje povezniceA što nisu otišli u njemačku, znaš koliko ima na baušteli CG, od korone nadalje. da, tačno je to da mi ne gledamo tako, jer nam nije prirodna ksenofobičnost, podele i ostalo, al nismo deca više...dok ne primetim da se o devojku trlja u marketu neki Iznogud, a ovaj ispred se smeška, a treći mi 8 godina čuće, tuku i ubijaju se u parku...e tako..i samo dolaze, peške ko skakavci. Od 17- 30 god. Starosti.
Seku sumu prete to zavrsava u crnoj hronici po nekad te nikom nista ° ovamo Rasku oblast zovu "Sandzak" prisvajaju sta nije njihovo na KiM ° kakav im je odnos prema nasima na KiM....brate, ceo zivot zivimo sa sugradjanima albancima i sad su oni odjednom problem za zensku decu...e svasta
brate, ceo zivot zivimo sa sugradjanima albancima i sad su oni odjednom problem za zensku decu...e svasta
Po tvojoj logici može onda da se pita od kada su to Srpkinje počele da se plaše Srba, pa mnoge nose biber sprejeve u tašnama.pa dobro bre Munjo i nasi ljudi rade kao sezonci u belom svetu
i kao sto vec neko rece, da li to znaci da su manijaci, otimaci zenske dece i slicno
kada smo to, kao narod, poceli da zaziremo i da se plasimo svakog ko nije nas...izvini ali meni je to van pameti
em, zaista ne zelim da produbljujem bilo kakvu raspravu sa tobom vezano za ljude koji su drugaciji od tebe...nema svrhe, vec 100x ispricana pricaPo tvojoj logici može onda da se pita od kada su to Srpkinje počele da se plaše Srba, pa mnoge nose biber sprejeve u tašnama.
Valjda je jasno da se ne plaše svih Srba, nego samo onih problematičnih. A ima i takvih.
Sada to primeni i na priču o Albancima, jer nikakve razlike nema. I kod njih ima tih sklonih nasilju. Od njih se plaše, a ne od svakog Albanca.
Ukoliko neka žena kaže da radije prati žensko dete u školu šta tu vama konkretno smeta?
Da li smatrate da su ugrožena vaša prava, ili možda nečija druga?
Smatrate da laže da se oseća ugroženo?
Bile ste na tom konkretnom gradilištu i uverile se kako se ti ljudi ponašaju?
Reagujem na napisano na forumu, neće me povrediti što ti i ja nećemo da ćaskamo na forumu. Nije mi to ni bila namera.em, zaista ne zelim da produbljujem bilo kakvu raspravu sa tobom vezano za ljude koji su drugaciji od tebe...nema svrhe, vec 100x ispricana prica
tako jeReagujem na napisano na forumu, neće me povrediti što ti i ja nećemo da ćaskamo na forumu. Nije mi to ni bila namera.
Ko, Arapi?
Moje iskustvo sa njima je jako dobro.
I iskustvo mog muza.
Ako ti ne menjas njih, njima ne smetas kakav jesi osim ako ne krsis njihove zakone.
Ni za bretele a ni za suknju iznad kolena nisam bila opomenuta, nikada i nigde.
Niti u Emiratima niti u Jordanu, Libanu, Tunisu...mnogo predrasuda kruzi, stvorena je slika da su oni bukvalno ljudozderi.
Ne diras ih i ne diraju te. Ukoliko zelis slobodu da udjes u minicu u dzamiju, bice problema. Meni nisu dali da udjem ni u dugoj suknji vec u abaji jer sam dugokosa.
Ali...nisu mi dali ni na Meteorima a ni na Tajlandu, prvi su mi dali suknju preko trenerke a drugi musku kosulju preko bretela.
Ali...uvek se pominju samo Arapi.
Ja sam poznavala jednog albanca ali nije živeo ovde već u Prizrenu i bio je školski i internatski drug mog oca, gospodin. Druge nisam poznavala, a nisam ni imala želju da ih upoznam. Ko voli neka voli, to već nije moja stvar, ja im neverujem i ne mislim nista o njima, prosto ih izbegavam, ne osećam se prijatno u njihovoj blizini.Brate, od '99 znam samo jednog Šiptara, Fejzu, sa Vračara, kome kad me navata u kafiću stalno štelujem Lap i mob. Po zanimanju lerdi i informer. Mogu da ga pomenem, svi ga znaju.
Svi su se iselili '99.
I znam jednog polu Albanca, drži frizerski salon.
Znači, sad ukupno znam jednog ipo.
Oooo, otkad su Avganistanci, iz Islamske države Taliban, Arapi? Ahhaha....jeeeeesteee lol
Meni je jedan od najboljih drugova bio polu Albanac, on je bio albansko-tursko- stara Srbija mešavina. Znam za ljude kojima sušiptari pomogli u vreme Rezolucije IB, inače bi umrle cele porodice. Jednog sam, kad sam trenirao, Šiptara prebio na nekom turniru, pa me je njihov poglavica zvao d Ami se izvini i častio me nekom pitom, jer je smatrao je da sam bio u pravu... ne mrzim nijedan narod..ne mogu...al što mi se.kod pojedinaca nekog korpusa ne sviđa - to kažem. I onima koji to podržavaju. Ili politiku, ideologije blabla..Ja sam poznavala jednog albanca ali nije živeo ovde već u Prizrenu i bio je školski i internatski drug mog oca, gospodin. Druge nisam poznavala, a nisam ni imala želju da ih upoznam. Ko voli neka voli, to već nije moja stvar, ja im neverujem i ne mislim nista o njima, prosto ih izbegavam, ne osećam se prijatno u njihovoj blizini.
Godinama sam u kraju u Vojvodini kupovala pecivo od Albanca. Radnice su sve bile nase, to je jedino mjesto gdje je mene neko zvao beogradjankomJa sam poznavala jednog albanca ali nije živeo ovde već u Prizrenu i bio je školski i internatski drug mog oca, gospodin. Druge nisam poznavala, a nisam ni imala želju da ih upoznam. Ko voli neka voli, to već nije moja stvar, ja im neverujem i ne mislim nista o njima, prosto ih izbegavam, ne osećam se prijatno u njihovoj blizini.
, i super su bile zadovoljne vlasnicima.možda je njen ćale rekao poslastičaru da mu se mali skloni od kćerke?Godinama sam u kraju u Vojvodini kupovala pecivo od Albanca. Radnice su sve bile nase, to je jedino mjesto gdje je mene neko zvao beogradjankom, i super su bile zadovoljne vlasnicima.
A u jednom srbijanskom gradicu je blizu firme Albanac drzao poslasticarnicu, i bas je bio prijatan covjek. Njegov sin se slupao pored firme i istrce svi da vide ima li povrijedjenih. Iz kola pobjegla djevojka. A on je jedino molio da niko ne pomene da je sa njim bila Srpkinja, uopste nije brinuo sto mu je slupao kola. Tata mu ne da da se zabavlja sa nasima.
Nije, moze da se druzi, ne smije da se zabavlja sa nasima.možda je njen ćale rekao poslastičaru da mu se mali skloni od kćerke?
Apsolutno.Nije, moze da se druzi, ne smije da se zabavlja sa nasima.
Nije to mnogo drugacije ni kod vecine nasih.
Još će ispasti da nema liberalnijih naroda na svetu od Arapa.
Možda je to ceo svet ljubomoran na to koliko su oni uredni, tolerantni, razumni i koliko su samo poznati po razumevanju i toleranciji prema drugim verama i nacijama.
To što se tiče nedozvoljavanja ulaska u džamiju neprikladno odeven, nisam nikada čuo da im je iko to zamerio. Ne znam zašto si to pomenula. Mislim da nijedna religija ne dozvoljava da u njihove bogomolje uđeš odeven kao za plažu i to svako treba i da zna i razume. To je njihov najmanji problem.
A o poštovanju sve dok poštuješ njihove zakone, sve bi to bilo u redu kada bi oni isto tako poštovali tuđe zakone, kada su u tuđoj državi. Ti ako iz čistog neznanja prekršiš neki od njihovih zakona, može čas posla glava da ti se zakotrlja u kotobanju. Dok oni uopšte ne osećaju da poštuju ikakve tuđe zakone. Samo pravim paralelu između toga, kako bih ja prošao kada bih se u njohovoj državi ponašao kao oni u mojoj.
Verujem da bi na ovu temu imao šta da kaže moj zet koji 6 meseci nije izlazio iz kamiona da bi platio kaznu jer su mu u Hrvatskoj našli migrante. Prosečena cirada odozgo, jasno da su ušli na prevaru, ali džaba, njih nisu ni zadržali a njega odrali od kazne. Sede tako u grupama po kamionskim parkinzima, prislonjene merdevine i čekaju. Pa ti zaspi, majčin sine. Da, jedan jako fin i razuman narod.
Nisam to znao. Seljoberi lolMeni se recimo desilo da mi koleginica predstavi grupu kolega, nekoliko njih je bilo i ja pruzim ruku a momci ruke iza ledja i korak unazad. Jako neprijatna situacija.
Kao, oni se ne rukuju sa zenama.