limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.136
A još pametnije da su dali ime "Zadovoljna domaćica" i našoj domaćici isplaćivali za korištenje imena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaka kostica me boli, svaki cm koze, hebe me ceo dan ona najgora 37,5C Davno sam rekla da ce ta pica o "ravnopravnosti" otici predaleko i postati jos jedna krajnost kojoj je ljudski rod sklonKrašov keks "Domaćica" preimenovali u "Domaćica i pravnica","Domaćica i menadžerica"...?
Kad pomisliš da si sve gluposti čuo...ipak nisi.?
Samo se pitam kome pade na um ta glupa ideja?
Mene nikad taj keks nije asocirao ni na kakvu ženu domaćicu, već više na nešto domaće,domaći proizvod.
pa ima opcija ?Razmišljam šta bi moglo biti "slično"...
pa nije to prica o ravnopravnostiAli bukvalno lezim i psujem na sav glassvaka kostica me boli, svaki cm koze, hebe me ceo dan ona najgora 37,5C
Ne mogu da hodam ne mogu da lezim
Pa koji moj da radim
Pa daj hbt lakse je sa 39C
Davno sam rekla da ce ta pica o "ravnopravnosti" otici predaleko i postati jos jedna krajnost kojoj je ljudski rod sklon
Cirkus su napravili

ubeđuju me da je bolje odma oba jer su sa iste strane
moram to da uradim jer može da se upali, i znam da nije svejedno ko mi to radi, ali opet šizim 
Nemam pojma, sve je to preskupo postalo da me strah da krenem zubaru.Koliko može koštati vađenje 2 umnjakašta da očekujem
ubeđuju me da je bolje odma oba jer su sa iste strane
moram to da uradim jer može da se upali, i znam da nije svejedno ko mi to radi, ali opet šizim
![]()
Pa bar da još ova dva izvadim pa da sam mirna neko vremeNemam pojma, sve je to preskupo postalo da me strah da krenem zubaru.
Pa propali su više se ne mogu popravitiZasti vadis umnjake,ako nemas problem sa njima? I oni se popravljaju kao i svi ostali zubi.
nije mi lepo dobro od sporetica.Gde bre uze Alfa plam pa nema goreg šporeta od njihovog. Čak je i ovaj moj Gorenje od njega bolji za 3 klase. Beko šporet je odličan, moja deca imaju sa onim pločama, jedna kao klasičan šporet, a druga samo to staklo ugradno, prezadovoljne su, a i neka im je ludačka garancija.znaci nisu funkcionalne dve velike ringle....prvu sam ja ubila kad sam ono jednom zaspala sama pa se zalepila serpa, a ne radi vise ni velike ekspres tjah rade obe ringle, ali pucaju kada se ukljuce sto znaci da ne smem da ih ukljucim.
zovem alfaplam kao doci ce ovih dana da vide sta je. a.lepo sam htela u lidlu da kupim onaj indukcioni reso kad je bio 4500.
barem da znam sta bi to moglo biti kad ringle pucaju neprirodno.
ima bekov sporetic od 50 cm obican za 20 hiljada, ali beli...em sto mi se ne uklapa u kuhinju bojom, em sto je bela boja pa to kod mene posle 6 meseci bice ko da je koriscen 16 godina.nije mi lepo dobro od sporetica.
joj sto ne kupih indukciju u lidlu kad je bilo dzave. nego kao nema.mesta da se stavi.
radila ks za svaki slučaj odlična je kaže moj doca sa Onkologije Gde bre uze Alfa plam pa nema goreg šporeta od njihovog. Čak je i ovaj moj Gorenje od njega bolji za 3 klase. Beko šporet je odličan, moja deca imaju sa onim pločama, jedna kao klasičan šporet, a druga samo to staklo ugradno, prezadovoljne su, a i neka im je ludačka garancija.
Znam da ima beko braon sa ravnom pločom.zato sto mi je trebao braon ili crni sporet od 50 cm. a kad sam ja kupivala svecom sam mogla da trazim. evo i sad ima beko, taj najobicniji, ali je beo
Znam da ima beko braon sa ravnom pločom.
Mogu ako hoćeš večeras da ti pošaljem broj majstora da ti to popravi i promeni ringle, a da te ne odere. Ne mogu sad, pod stresom sam baš, em treba da vadim ove zube, em me bili sa desne strane u plućima ozbiljno, em sam imala konflikt od kog mi suze nekontrolisano idu i ne znam koliko će mi trebati vremena da se sastavim, alu popustiti neću taman crkla...eto, neupotrebljiva sam totalno bar do večeras.ja nisam htela staklokeramicku, zato sto sam znala za indukciju. a indukcija je i danas preskupa. tako da je meni jedino resenje sad da sredim ovaj soret i nadam se da necemo imati hioerinflaciju pa da makar iduce.godine napravim ononsto sam htela sa ugradnom rernom i indukcionim resom sa dve ringle.