Rupa VII

pa terasa ostaje kao opcija
nije ostakljena ali je lodja, tako da je bas uvucena lepo
i to sam gladala ovaj
pazi sad
british-shorthair-inside-top-entry-litter-box_Nils-Jacobi_Shutterstock.webp
sta je ovo? moji su lijeni
oni ulaze sa strane u zatvoreni wc
bila su i vratasca, al ih je vule gujicom demontirao

e pa zlozi ja sam zelela 62 kvadrata, dase rasirim :malav:

daleko od toga da ovo nije malo ali uz dobar namestaj, dobra resenja, taj walk n grderober, ge ne trpas plakare u ostale sobe, gde vecina stvari ide na police koje su u visini tako da ti dole ostaje prostora moze da bude ok
i da, nas troje plus dve zveri :lol:
znaci lejin boks sam smislila gde cu ali minjin wc me ubija u pojam

da su zveri u americi imale bi dvoriste, jer ko ima zivotkminje i o tome vodi racuna kad kupuje kucu. znaci zla, zla tara. :lol:

wc sa ulaskom odozgo
odlicna stvar, samo da je minja prihvati
ako ne onda cemo obican zatvoren, mada mi je ovaj mnogo bolji
aha
pa ne znam
mislim da bi se moji smorili
em su lijeni, em vole privatnost
i nemoj joj mijenjati wc sad odmah nego kasnije
da je ne zbunis dodatno?

da su zveri u americi imale bi dvoriste, jer ko ima zivotkminje i o tome vodi racuna kad kupuje kucu. znaci zla, zla tara. :lol:
to su srpske zvijeri
dakle, skromna su sirotilja ko i mi

idem da pijem pivo i sklapam namestaj
zivot je surov : (

aha
pa ne znam
mislim da bi se moji smorili
em su lijeni, em vole privatnost
i nemoj joj mijenjati wc sad odmah nego kasnije
da je ne zbunis dodatno?

to su srpske zvijeri
dakle, skromna su sirotilja ko i mi
naravno, prvo ide navikavanje na novo mesto a stari wc pa kad se navikne na novo mesto onda proba i nov wc,pa ako nece onda obican zatvoreni wc
boze kad bi meni neko titrao ko sto ta titram zverima

da....ja kad sam stavila.onaj gipsani pregradni zid meni su postavili metalnu konstrukciju da bude noseca, a kod njih od betona je samo.osnova. ostalo sve drvene grede na koje idu gipsane ploce. i podovi su im.od drvenih greda, cak i u kupatilu. i oni to tako grade ihaj gledala sam renoviranje kuce.iz 1950 i isto su drvene grede, nema zidanih zidova.
Da, sve mislim da oni ni ne znaju šta je zidanje :)
I ja imam te pregradne zidove kad sam pravila spavaću sobu, te gipsane ploče su na metalnoj osnovi i još unutra ona izolacija.
Treba vrata od te sobe da ofarbam evo 5 godina nikako to da uradim, strah me zbog ovih mojih pluća.

Da, sve mislim da oni ni ne znaju šta je zidanje :)
I ja imam te pregradne zidove kad sam pravila spavaću sobu, te gipsane ploče su na metalnoj osnovi i još unutra ona izolacija.
Treba vrata od te sobe da ofarbam evo 5 godina nikako to da uradim, strah me zbog ovih mojih pluća.

mislim da im je to jeftiniji nacin gradnje od zidanja i brzi. imaju i istoriju takvog zidanja verovatno.

za vrata uzmi akrilne boje, nemoj uljane ili nitro. akrilna nema nikakav miris i ekoloske su boje. kod nas je problem sto postoji samo bela akrilna pa je toniras, nemas bas neki izbor. to je bzvz ovdr zastareli smo sto se toga tice.

Слично.
Кућа квадратне основе, кров на 4 воде а око целе куће тераса, да из сваке собе можеш изаћи на њу.
Између спаваћих велико купатило а уз дневну ВЦ за госте.
Кућа на средини плаца, иза башта испред цвеће и паркић а целом дужином са обе стране воћњак.
Око баште лаванда да привлачи буба- маре а оне да једу штетне инсекте. Крај дела терасе на ком се најчешће седи зова да мииирише. И магнолија.
И сваааашта.
Sve osim zove dolazi u obzir.😀
Zovu ne volim oko kuce.

mislim da im je to jeftiniji nacin gradnje od zidanja i brzi. imaju i istoriju takvog zidanja verovatno.

za vrata uzmi akrilne boje, nemoj uljane ili nitro. akrilna nema nikakav miris i ekoloske su boje. kod nas je problem sto postoji samo bela akrilna pa je toniras, nemas bas neki izbor. to je bzvz ovdr zastareli smo sto se toga tice.
Nisam to znala, a i treba bela da budu, nego bi ove lajsne oko štoka trebale da se možda prelakiraju one su boja drveta ili da ih možda 2x pređem tom bojom pa i one da budu bele, evo ne znam. Mislim da ću to ovog leta uraditi konačno.

Nisam to znala, a i treba bela da budu, nego bi ove lajsne oko štoka trebale da se možda prelakiraju one su boja drveta ili da ih možda 2x pređem tom bojom pa i one da budu bele, evo ne znam. Mislim da ću to ovog leta uraditi konačno.

jedino sto akrilna boja daje malo plastificiran izgled. pogledaj po netu lazure na bazi vode, ali one su mislim sve prozirne.

i vidi u ikei. oni imaju akrilne boje gotove pored bele, crnu i sivu. proveri dal su akrilne. te njihove boje mi ne deluju plastificirano.

Back