Rupa VII

Jesi radila medijapan?
Ja sam bas dugo cekala kuhinju zbog farbanja medijapana:/
Da da
Farbani medijapan
Visok sjaj
Jeste, farbanje se ceka, to nam je odmah rekao stolar, msm mi smo jos dobro prosli, za mesec dana je gotova kuhinja od kad smo ga pozvali

Kakvo farbanje?
Ugl ga presvlace plastificiranom onom masom
:huh: kakvo farbanje za kuhinju??
Pa ne, to je jeftinija varijanta i sa kim god sam prcala kazu da je farbani bolji

Kakvo farbanje?
Ugl ga presvlace plastificiranom onom masom
:huh: kakvo farbanje za kuhinju??
Imas gotove ploce koje oni posle kantuju, kao kod kupatilskih elemenata po radnjama, ali zbog vode hoce da se odlijepi.
A imas i farban. Oni ga kompletnog zaptiju i bude otporan na vodu. Kako izgleda sam proces farbanja, ne znam, nisam gledala

ja imam novi problem. meni je sporet do zida kad stanem ispred sporeta zid dodje sa desne strane.

imam plocice od poda do 1.4 m, ali posle je zid. tamo gde su elementi zid se ne vidi, ali na toj strani mi prska sve zivo na zid. ne samo kad se.przi, nego npr. spanac pocne da.divlja u serpi ili paradajz corba i sta god. i taj zid je sav u flekama.

dal da.tu zalepim kinesku foliju, mada ce.glopo da izgleda ili da uzmem i polepim neke plocice, al ih sad treba uklopiti sa postojecim, a i nece biti iati nivo.

uzasno me nervira to prskanje.

nesto razmisljam evo tara kupila stan od 52 kvadrata za troje. a onima na hgtv sve malo, mala im kuhinja, a j ne videh nijednu malu kuhinju...meni se sve one njihove kuhinje velike kad pigledam ovu moju, pa im mala kupatila, pa kako njih npr. troje ili cetvoro da dele kedno kupatilo. to je prosto nemoguce za njih kao bice.guzva u kupatilu. pa im male sobe, pa nemaju deca prostor za.igru, pa im fali sve. ja se mislim dodjite u srbiju gde je dnevna soba i spavaca i soba za prijem i soba za rad i vezbanje i kucni bioskop i po potrebi soba za igru.:rotf:

I ja sam maštala o tome kad sam maštala o kući.
Izgletuj to parče zida gde ti prska pa prekreči to onom perivim bojom i mirna si.

to sam i razmisljala.da prekrecim taj deo perivom bojom.

nesto razmisljam evo tara kupila stan od 52 kvadrata za troje. a onima na hgtv sve malo, mala im kuhinja, a j ne videh nijednu malu kuhinju...meni se sve one njihove kuhinje velike kad pigledam ovu moju, pa im mala kupatila, pa kako njih npr. troje ili cetvoro da dele kedno kupatilo. to je prosto nemoguce za njih kao bice.guzva u kupatilu. pa im male sobe, pa nemaju deca prostor za.igru, pa im fali sve. ja se mislim dodjite u srbiju gde je dnevna soba i spavaca i soba za prijem i soba za rad i vezbanje i kucni bioskop i po potrebi soba za igru.:rotf:

Oni su takvi sve mora da bude veliko zato što su nerealni, a sve im kuće od malo dasaka, kartona i eventualno gipsa, pa se čude što ih vetar oduva.

Oni su takvi sve mora da bude veliko zato što su nerealni, a sve im kuće od malo dasaka, kartona i eventualno gipsa, pa se čude što ih vetar oduva.
Upravo to.Neka kucetina od sperploce 🙂 kosta milon dolara.Onda kupe neki takav krs i kao renoviraju,ruse zidove.A zidove mozes nogom izbiti.🙂
A okolo kao divna priroda,a ono neka amazonska dzungla oko kuce,moras strepiti hoce li kakva zmija uletiti kroz prozor.🙂
Kuce su im zaista glomazne,a zivi dvoje,eventualno troje.Lijepo oni srede taj enterijer,valjda zato toliko i kosta.
Ali sto se tice gradnje kuce,nigdje tu cigle nema.
A paradoks je i to sto uglavnom zele ogromne kuhinje..a vrhunac kulinarstva je podgrijati gotovo jelo.🙂

e pa zlozi ja sam zelela 62 kvadrata, dase rasirim :malav:

daleko od toga da ovo nije malo ali uz dobar namestaj, dobra resenja, taj walk n grderober, ge ne trpas plakare u ostale sobe, gde vecina stvari ide na police koje su u visini tako da ti dole ostaje prostora moze da bude ok
i da, nas troje plus dve zveri :lol:
znaci lejin boks sam smislila gde cu ali minjin wc me ubija u pojam

i meni, a prozor da mi gleda u neko zelenilo u brdasca neka ovo ono

i ono veliko kuhinjsko ostrvo sam zelela i veeliki dupli frizider
ali avaj
Слично.
Кућа квадратне основе, кров на 4 воде а око целе куће тераса, да из сваке собе можеш изаћи на њу.
Између спаваћих велико купатило а уз дневну ВЦ за госте.
Кућа на средини плаца, иза башта испред цвеће и паркић а целом дужином са обе стране воћњак.
Око баште лаванда да привлачи буба- маре а оне да једу штетне инсекте. Крај дела терасе на ком се најчешће седи зова да мииирише. И магнолија.
И сваааашта.

Слично.
Кућа квадратне основе, кров на 4 воде а око целе куће тераса, да из сваке собе можеш изаћи на њу.
Између спаваћих велико купатило а уз дневну ВЦ за госте.
Кућа на средини плаца, иза башта испред цвеће и паркић а целом дужином са обе стране воћњак.
Око баште лаванда да привлачи буба- маре а оне да једу штетне инсекте. Крај дела терасе на ком се најчешће седи зова да мииирише. И магнолија.
И сваааашта.

ja bih vinograd i magnoliju i lavandu
magnoliju doduse imam sada u dvoristu kod mame, to nam je ostalo od bake
boze koliko ju je volela

e pa zlozi ja sam zelela 62 kvadrata, dase rasirim :malav:

daleko od toga da ovo nije malo ali uz dobar namestaj, dobra resenja, taj walk n grderober, ge ne trpas plakare u ostale sobe, gde vecina stvari ide na police koje su u visini tako da ti dole ostaje prostora moze da bude ok
i da, nas troje plus dve zveri :lol:
znaci lejin boks sam smislila gde cu ali minjin wc me ubija u pojam
terasa? ako je ostakljena
nasima je wc u hodniku

Други облик куће, али ова атмосфера, фасада... И обавезно шкуре!

Prilozi

• Screenshot_20220430-182234_Gallery.jpg
    Screenshot_20220430-182234_Gallery.jpg
    139,6 KB · Pregleda: 29
  • Screenshot_20220430-182222_Gallery.jpg
    Screenshot_20220430-182222_Gallery.jpg
    92,4 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20220430-182208_Gallery.jpg
    Screenshot_20220430-182208_Gallery.jpg
    94,9 KB · Pregleda: 29

da....ja kad sam stavila.onaj gipsani pregradni zid meni su postavili metalnu konstrukciju da bude noseca, a kod njih od betona je samo.osnova. ostalo sve drvene grede na koje idu gipsane ploce. i podovi su im.od drvenih greda, cak i u kupatilu. i oni to tako grade ihaj gledala sam renoviranje kuce.iz 1950 i isto su drvene grede, nema zidanih zidova.

Back