Rupa VII

Ja u kuci nemam toplomer,to govori sta mislim o lekovima,mozda neko brze i lakse prelezi bolesti ali znam tonu ljudi koji se bukvalno svaki mesec razbole od neceg,kad se setim onog smrada pentrexila koji su prepisivali za sve i svasta muka mi,to ne moze iz tela da se izbaci,evo sad i pre dve godine isto lezim,pre toga ne mogu da se setim kad sam bio bolestan
 
Danas je lovni dan kod mene u kraju, u selu.
Ima da pobiju, dva Bambija sam video juče, nadam se da će da se izvuku, pobiće nam srne i jelene, fazane....Platile ubice debeeelo dozvole, napraviće đenosajd...
A vidim ja, peečke obnovile i podigle nove čeke...
 
kako ne moze? sta je sa svim onim ljudima koji su imali blage ili nikakve oblike korone?
Imam takce u familiji, čak imam i da su bili negativni sa svim simptomima i na rtg svima su rekli da su imali upalu pluća...oni koji su išli na pregled, naravno.
Isto su mi rekli i neki lekari spec. A sad koliko je tačno, mnogo zavi i ko čita i tumači, to zaista ne znam.
 
Imam takce u familiji, čak imam i da su bili negativni sa svim simptomima i na rtg svima su rekli da su imali upalu pluća...oni koji su išli na pregled, naravno.
Isto su mi rekli i neki lekari spec. A sad koliko je tačno, mnogo zavi i ko čita i tumači, to zaista ne znam.


meni je to sumnjivo, jer mnogo je pozitivnih, a ipak nema toliko upala pluca. pozitivnih sto znamo, a koliko je pozitivnih za koje ne znamo.
 
Uglavnom, ovi revakcinisani, u CG svi fasovali koronu koje znam, od 20 do 85. Bez nekih komplikacija....ma skoro ništa, nešto uvećan crp, a to je ukazuje na uplalu izm. ostalog. A raznih upala ima.
 
Nije to pravilo. Moja ćerka i zet su se valcinisali i revakcinisali fajzerom, super su prošli nikakvu koronu nisu imali. Ona je čak sa srednjom unukom dolazila i ovde na par dana i sve ok. Mislim da sve to zavisi od jačine imunitetta i mesta gde živiš.
 
Zato što se glupiraju i ne idu kod lekara.
Znam za samo jednog i to mladog čoveka koji nije hteo da ide kod lekara, a nisu hteli ni da mu snime pluća kad je već bilo minut do 12. Dolazio je je autom, vozili ga, pa na nosilima, i davali su mu infuziju danima. Zločin. Prime ga na kraju i završi na respiratoru. Prognoze su bile 20% da preživi. I,.srećom, čovek živ, mrda i opet ga boli uvo da l će da se zarazi.
 
Pored toga što imaju manir da naruče tortu, i kada dođu po nju kažu da nemaju da plate, i da ih sačekam, moje mušterije imaju novu zanimaciju. Naruče tortu, i dan pred preuzimanje zovu da otkažu. Kada je torta napravljena, ofkors. :evil:
Vrhunac bezobrazluka je kada me žena danas oko 14h zvala da pita da li da dođe po tortu večeras, ili sutra. Ja joj rekla da mi je svejedno, kako ona hoće, i ona rekla da će doći ujutru oko 8h.
Da bi se oko 17h pojavio njen muž na vratima, a ona vikala iz auta, da upravo ide sa testiranja, da je pozitivna, da sutra neće imati goste, i da joj torta ne treba. U 14h nije imala simptome, do 17h već stigla da se testira. Iz kože čovek da iskoči, ništa drugo.
Šta je sa ljudima?
 

Back
Top