limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 26.465
Trebalo bi i od pronisona da ti bude bolje.Znači mogu da se nadam da bude bolje. U sredu ujutro mi je kontrola. Rekla je ako ne bude bar kao danas, slaće me u bolnicu![]()
Trebalo bi i od pronisona da ti bude bolje.Znači mogu da se nadam da bude bolje. U sredu ujutro mi je kontrola. Rekla je ako ne bude bar kao danas, slaće me u bolnicu![]()
Možeš da se nadaš, jer od početka imaš ab 3x dnevno + pronison. Ja sam nedelju dana pila samo Forteca 1x dnevno, pa kada mi je crp skočio, uveo mi Pancef, isto 1x dnevno.Znači mogu da se nadam da bude bolje. U sredu ujutro mi je kontrola. Rekla je ako ne bude bar kao danas, slaće me u bolnicu![]()
Meni je važno da u sredu kad odem na kontrolu bude bar kao sad, jer me onda neće slati u bolnicu. Mnogo je visok taj crp 65.Možeš da se nadaš, jer od početka imaš ab 3x dnevno + pronison. Ja sam nedelju dana pila samo Forteca 1x dnevno, pa kada mi je crp skočio, uveo mi Pancef, isto 1x dnevno.
A onda sam batalila kovid ambulantu, i otišla kod drugarice.
Kako, affro, uopste ides do zvezdare?Znači mogu da se nadam da bude bolje. U sredu ujutro mi je kontrola. Rekla je ako ne bude bar kao danas, slaće me u bolnicu![]()
Taxijem. Zapakujem se ko nindža i ćutim do tamo. Ta dr priča svašta. Oni neće da dođu ni kad si na izdisaju a ne da te vozaju tamo ovamo.Kako, affro, uopste ides do zvezdare?
Neki dan na jutarnjem ljekarka iz hitne apeluje da zarazeni ne koriste gradski prevoz. Kaze, pozovite hitnu i ona ce da vas preveze a ne da idete gradskim:/
Navijam za tebe![]()
Afrojka, ako ce ti biti lakse, momkova tetka je pre dve nedelje imala koronu i crp joj je bio 68, nakon 2 dana tih lekova je krenuo da pada...nadam se da tako biti i kod tebeMeni je važno da u sredu kad odem na kontrolu bude bar kao sad, jer me onda neće slati u bolnicu. Mnogo je visok taj crp 65.
Sve mi znači. Ne ide mi se u bolnicu.Afrojka, ako ce ti biti lakse, momkova tetka je pre dve nedelje imala koronu i crp joj je bio 68, nakon 2 dana tih lekova je krenuo da pada...nadam se da tako biti i kod tebe
I ja sam na fortecu odreagovala, pre tiga hempmicin nistaZnači mogu da se nadam da bude bolje. U sredu ujutro mi je kontrola. Rekla je ako ne bude bar kao danas, slaće me u bolnicu![]()
a tu dr treba za primer okaciti da ne lupetaKako, affro, uopste ides do zvezdare?
Neki dan na jutarnjem ljekarka iz hitne apeluje da zarazeni ne koriste gradski prevoz. Kaze, pozovite hitnu i ona ce da vas preveze a ne da idete gradskim:/
Navijam za tebe![]()
To je bila reakcija na nedavni slucaj u Krusevackoj, kada je zena koja je posla na kliniku pala u nesvijest.Afro, ne nabijaj sebi pritisak,
a tu dr treba za primer okaciti da ne lupeta
Hitna ne dolazi ni kad padas sa nogu od upale pluca, ne zato sto nece, nego zato stl ne stizu, a ne da taksiraju
Kakav kreten od dr, boze ja bih ih zgromila kad tako lupetaju javni
Isto, ma budala, kao da je narod lud pa ne zna gde živi.Afro, ne nabijaj sebi pritisak,
a tu dr treba za primer okaciti da ne lupeta
Hitna ne dolazi ni kad padas sa nogu od upale pluca, ne zato sto nece, nego zato stl ne stizu, a ne da taksiraju
Kakav kreten od dr, boze ja bih ih zgromila kad tako lupetaju javni
Samo od brufena mi je padala temperatura. Moj crp je bio 89.Domaćice, šta si pila za temperaturu?
Auuu čoveče. Nešto sam čula da ne sme da se pije pronison uz brufen pa bolje da pitam. Inače od kad popih pronison i forteku meni nije temperatura išla preko 37,6.Samo od brufena mi je padala temperatura. Moj crp je bio 89.
Ваљда не мораш ако је испод 38.Sad sam merila opet, i dalje 37,6 ne znam da li da pijem brufen ili da pustim tako. Neverovatno kako neki lekovi deluju.
Mislim da ce ti pronison djelovati,samo treba vremena,mozda dan,dva.Sad sam merila opet, i dalje 37,6 ne znam da li da pijem brufen ili da pustim tako. Neverovatno kako neki lekovi deluju.
Evo vratih dušu u kolosek čini mi se. Temperatura je stalno oko 37,5-6. Malo mi se apetit vratio pa sam pojela veliko parče pizze, a da mi posle nije muka. Nadam se sutra boljim nalazima, i planiram kako da kad ovo prođe izdejstvujem jedno 20 dana odložene hemo, pa da odem kod dece da me malo paze, maze i neguju ❤️@Affro* kako si?
Cim imas apetit,dobro je. 👍Evo vratih dušu u kolosek čini mi se. Temperatura je stalno oko 37,5-6. Malo mi se apetit vratio pa sam pojela veliko parče pizze, a da mi posle nije muka. Nadam se sutra boljim nalazima, i planiram kako da kad ovo prođe izdejstvujem jedno 20 dana odložene hemo, pa da odem kod dece da me malo paze, maze i neguju ❤️
Kako ste vas troje?
Pa nije kao inače ali je svakako bolje nego da ne jedem ništa jer mi je muka od svega na šta pomislim.Cim imas apetit,dobro je. 👍