Rupa VII

Poruka
24.184
Znači mogu da se nadam da bude bolje. U sredu ujutro mi je kontrola. Rekla je ako ne bude bar kao danas, slaće me u bolnicu :(
Možeš da se nadaš, jer od početka imaš ab 3x dnevno + pronison. Ja sam nedelju dana pila samo Forteca 1x dnevno, pa kada mi je crp skočio, uveo mi Pancef, isto 1x dnevno.
A onda sam batalila kovid ambulantu, i otišla kod drugarice.

Affro*

Zaslužan član
Poruka
109.173
Možeš da se nadaš, jer od početka imaš ab 3x dnevno + pronison. Ja sam nedelju dana pila samo Forteca 1x dnevno, pa kada mi je crp skočio, uveo mi Pancef, isto 1x dnevno.
A onda sam batalila kovid ambulantu, i otišla kod drugarice.
Meni je važno da u sredu kad odem na kontrolu bude bar kao sad, jer me onda neće slati u bolnicu. Mnogo je visok taj crp 65.

Affro*

Zaslužan član
Poruka
109.173
Kako, affro, uopste ides do zvezdare?
Neki dan na jutarnjem ljekarka iz hitne apeluje da zarazeni ne koriste gradski prevoz. Kaze, pozovite hitnu i ona ce da vas preveze a ne da idete gradskim:/
Navijam za tebe:heart::heart::heart:
Taxijem. Zapakujem se ko nindža i ćutim do tamo. Ta dr priča svašta. Oni neće da dođu ni kad si na izdisaju a ne da te vozaju tamo ovamo.

tara

Buduća legenda
Poruka
35.357
Afro, ne nabijaj sebi pritisak,
Kako, affro, uopste ides do zvezdare?
Neki dan na jutarnjem ljekarka iz hitne apeluje da zarazeni ne koriste gradski prevoz. Kaze, pozovite hitnu i ona ce da vas preveze a ne da idete gradskim:/
Navijam za tebe:heart::heart::heart:
a tu dr treba za primer okaciti da ne lupeta
Hitna ne dolazi ni kad padas sa nogu od upale pluca, ne zato sto nece, nego zato stl ne stizu, a ne da taksiraju
Kakav kreten od dr, boze ja bih ih zgromila kad tako lupetaju javni

Poslednja Igra Leptira

Veoma poznat
Poruka
13.522
Afro, ne nabijaj sebi pritisak,

a tu dr treba za primer okaciti da ne lupeta
Hitna ne dolazi ni kad padas sa nogu od upale pluca, ne zato sto nece, nego zato stl ne stizu, a ne da taksiraju
Kakav kreten od dr, boze ja bih ih zgromila kad tako lupetaju javni
To je bila reakcija na nedavni slucaj u Krusevackoj, kada je zena koja je posla na kliniku pala u nesvijest.
Jao, pa nemojte gradskim, zovite nas. Da ti se prevrnu oci u glavi.

Poruka
17.031
Screenshot_20211019_085648_com.android.chrome_edit_783310394394016.jpg

Screenshot_20211019_085657_com.android.chrome_edit_783319839329431.jpg

Affro*

Zaslužan član
Poruka
109.173
Evo vratih dušu u kolosek čini mi se. Temperatura je stalno oko 37,5-6. Malo mi se apetit vratio pa sam pojela veliko parče pizze, a da mi posle nije muka. Nadam se sutra boljim nalazima, i planiram kako da kad ovo prođe izdejstvujem jedno 20 dana odložene hemo, pa da odem kod dece da me malo paze, maze i neguju ❤️
Kako ste vas troje?

limunada

Buduća legenda
Poruka
26.465
Evo vratih dušu u kolosek čini mi se. Temperatura je stalno oko 37,5-6. Malo mi se apetit vratio pa sam pojela veliko parče pizze, a da mi posle nije muka. Nadam se sutra boljim nalazima, i planiram kako da kad ovo prođe izdejstvujem jedno 20 dana odložene hemo, pa da odem kod dece da me malo paze, maze i neguju ❤️
Kako ste vas troje?
Cim imas apetit,dobro je. 👍