georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 191.670
Eo malo sam bolesan,prosla od juce malaksalost i trzavica samo se mucim kad kasljem
И син је био. Инхалирао се и спавао две ноћи обмотан пријањајућом фолијом, оном провидном. Устане презнојен, истушира се топлом водом, пресвуче и попије топао чај. Трећи дан зрео кашај, избацује шлајм, као нов.Eo malo sam bolesan,prosla od juce malaksalost i trzavica samo se mucim kad kasljem
Ne mogu.Обмоташ грудни кош. Можеш и кесу исећи па главу кроз дршку као велика портикла![]()
Иначе у ово доба године никада нисмо били, јел.Uh, neka jeza me sad prošla ..bežte od me noćne tmine...
Svi su živi bolesni.
Logično.
Skače do 38,5 pa padne 36,8...i tako...sutra idem na Zvezdaru kod pulmologa.A temp? Kada ides na kontrolu?
I ja se nadam. Iskreno baš me strah upale, a i nije mi jasno dokle više ova temperatura. U sredu sam radila pcr, ali kašljem i imam temperaturu celu nedelju pre toga.Bice to sve dobro, bolje zreo kasalj svakako od suvog!
Drzim fige sutra
An je forteka 500 2x1, i aspirin 100, a ne andol.Crp 65, leukociti i sve što ima veze sa njima na rizičnoj granici.
Pronidon, na 2 dana se menja terapija. Ab forteja 2x1, andol 100, ekomer, controloc, pancef da nastavim. U sredu ujutro kontrola, ako ne bude bar isto kao danas šalju me u bolnicu![]()
Možda bezveze pišem ali mislim da je trenutno tu bolnicu najbolje izbjeći ako je ikako moguće. Drži se.An je forteka 500 2x1, i aspirin 100, a ne andol.
Драго ми је да је неко рекао уместо мене.Možda bezveze pišem ali mislim da je trenutno tu bolnicu najbolje izbjeći ako je ikako moguće. Drži se.![]()
I ja sam pila Forteca i Pancef.Crp 65, leukociti i sve što ima veze sa njima na rizičnoj granici.
Pronidon, na 2 dana se menja terapija. Ab forteja 2x1, andol 100, ekomer, controloc, pancef da nastavim. U sredu ujutro kontrola, ako ne bude bar isto kao danas šalju me u bolnicu![]()
Znači mogu da se nadam da bude bolje. U sredu ujutro mi je kontrola. Rekla je ako ne bude bar kao danas, slaće me u bolnicuI ja sam pila Forteca i Pancef.