Rupa VII

Prijavi je inspekciji.
Nisam od onih sto tuzakaju,mislila sam da je jednostavno nesporazum,ali ne mogu ni dozvoliti da me zezne za moje pare.
Inace,oni koji ne izdaju fiskalne racune su vec u nekom dilu sa inspekcijom,tako da bih ja samo gubila moje vrijeme i zivce ni na sta.
A i moja rijec protiv njene.Samo mogu ubuduce da je zaobilazim u sirokom luku i da pazljivije gledam.

Nisam od onih sto tuzakaju,mislila sam da je jednostavno nesporazum,ali ne mogu ni dozvoliti da me zezne za moje pare.
Inace,oni koji ne izdaju fiskalne racune su vec u nekom dilu sa inspekcijom,tako da bih ja samo gubila moje vrijeme i zivce ni na sta.
A i moja rijec protiv njene.Samo mogu ubuduce da je zaobilazim u sirokom luku i da pazljivije gledam.
Ja bih je prijavila zato sto je bezobrazna. Al i to sto kazes, sto da trosis vreme i zivce na budalu

isplati se da trosis, to je par min posla
kad bi svi prijavljivali ne bi bas sve prolazili tako kako prolazi
ne bi cvetale ruze ali opet bi bilo neke mere

ovako svi, cak i oni koji nemaju tal sa inspekcijom, se ne brinu jer znaju da ih neces prijaviti
a sa druge strane inspekcija ako im udje u zelji da im nadje nesto - nacice im

Чмар и Сероња су победници.

У једној емисији био неки Сероња. И водитељка уместу по имену (ја бих тако) запела- Господине Сероња, шта мислите...? Господине Сероња,...?
E,ja bih,vala,takvo prezime promijenila,makar zbog potomaka,ako nista.

Чмар и Сероња су победници.

У једној емисији био неки Сероња. И водитељка уместу по имену (ја бих тако) запела- Господине Сероња, шта мислите...? Господине Сероња,...?
kod moje mame u zgradi je ziveo cuveni reditelj Kresoja a u istom stanu i Trtica :lol:

Back