Rupa VII

ovom garant neki rom gastoz bio tata :mrgreen:

2aZu2TPXHcLBJkxcIc3dppdfBT9-Ga2vbMGOA7DBDsFU0VLGvhIf-nxrpvtXy7uUBUuIL9CuT-xezAVmd96RZp89koWw1qx2lAaNNHBil6oBvngO1KFvByTHOXsXWfmJk1h2XOZv

Bar znaš da dobro griju.
Griju kad ja lozim. :) Ali zaista godinama smo zimi sušili veš na radijatorima i nikad ništa slično nije bilo.
To se prije znalo desiti kad smo imali TA peć, ali ovo sad prvi put.
I uvijek kad mi se nešto zezne bilo u mašini za veš ili peglajući, to obavezno bude nešto novo ili nešto što baš volim.
A starim krpama nikad ništa ne bude. :)

Griju kad ja lozim. :) Ali zaista godinama smo zimi sušili veš na radijatorima i nikad ništa slično nije bilo.
To se prije znalo desiti kad smo imali TA peć, ali ovo sad prvi put.
I uvijek kad mi se nešto zezne bilo u mašini za veš ili peglajući, to obavezno bude nešto novo ili nešto što baš volim.
A starim krpama nikad ništa ne bude. :)
Prvo peškir na radijator pa onda šta već želiš, mada je bolje ne stavljati nikako.

Имамо 4 пелене.
2 за пеглање и 2 сину за нос :rotf:
Од марамица и осталог га пече предео око носа, па дува у њих.
Sve mi rane napravi, osim pampers vlažnih maramica, može i kosili...ja puno duvam
kad sam prehlađen. Pelene nisam probao.

I ova kiša...zima. Nema to, od Sajma meda do juna..bljak vreme..sa sporadičnim Ispadima.

Požutilo.Ne znam, nikad mi se do sad nije dešavalo, iako godinama sušim veš na radijatoru.
Moguće da je temperatura bila baš visoka, jer smo ložili neku potpalu, a ne drvo. A ona razvije brzo visoku temperaturu.
E, kad sam studirao, nisi smeo da priđeš radijatori, kamoli dupe ili bilo šta da nasloniš lol....grelaji su ko blesavi.

Sve mi rane napravi, osim pampers vlažnih maramica, može i kosili...ja puno duvam
kad sam prehlađen. Pelene nisam probao.

I ova kiša...zima. Nema to, od Sajma meda do juna..bljak vreme..sa sporadičnim Ispadima.
И он има ране, само му пелена прија. То још одмалена и тако остало. Нервира ме због тога, као размаженко неки.

И он има ране, само му пелена прија. То још од малена и тако остало. Нервира ме због тога, као размаженко неки.
Pa kako napolju, nosi pelenu za nos?
Nije razmaženko, razumem ga sasvim, cev ima osetljivu kožu..Tako i ja.

Da ja ne stavim kremu posle brijanja ili kupanja i odem negde...nema šanse. Kuga bi me napala. U logoru BiH umro ...od šuge za 10 dana, ako me bi negovali.

Back