- Poruka
- 131.779
koja si ti caricaЕ, овај је био Кењало, не Сероња, да.
Као да има разлике![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja si ti caricaЕ, овај је био Кењало, не Сероња, да.
Као да има разлике![]()

ajde bar nisi bila u njoj naslonjena na radijatorIzgorila mi nova bluza na radijatoru.
Nisam je ni obukla.
Nikad mi se nije desilo da bilo sta sto susim na radijatoru pozuti,ali eto sad se i to dogodilo.
Griju kad ja lozim.Bar znaš da dobro griju.
Ali zaista godinama smo zimi sušili veš na radijatorima i nikad ništa slično nije bilo.
Prvo peškir na radijator pa onda šta već želiš, mada je bolje ne stavljati nikako.Griju kad ja lozim.Ali zaista godinama smo zimi sušili veš na radijatorima i nikad ništa slično nije bilo.
To se prije znalo desiti kad smo imali TA peć, ali ovo sad prvi put.
I uvijek kad mi se nešto zezne bilo u mašini za veš ili peglajući, to obavezno bude nešto novo ili nešto što baš volim.
A starim krpama nikad ništa ne bude.![]()
Moram stavljati,nemam kako drugačije sušiti zimi.Ali eto,na greškama se uči.Prvo peškir na radijator pa onda šta već želiš, mada je bolje ne stavljati nikako.
Izgorila mi nova bluza na radijatoru.
Nisam je ni obukla.
Nikad mi se nije desilo da bilo sta sto susim na radijatoru pozuti,ali eto sad se i to dogodilo.
Požutilo.Ne znam, nikad mi se do sad nije dešavalo, iako godinama sušim veš na radijatoru.Како може да ти изгори на радијатору. Није то рингла.

Sve mi rane napravi, osim pampers vlažnih maramica, može i kosili...ja puno duvamИмамо 4 пелене.
2 за пеглање и 2 сину за нос
Од марамица и осталог га пече предео око носа, па дува у њих.
E, kad sam studirao, nisi smeo da priđeš radijatori, kamoli dupe ili bilo šta da nasloniš lol....grelaji su ko blesavi.Požutilo.Ne znam, nikad mi se do sad nije dešavalo, iako godinama sušim veš na radijatoru.
Moguće da je temperatura bila baš visoka, jer smo ložili neku potpalu, a ne drvo. A ona razvije brzo visoku temperaturu.
И он има ране, само му пелена прија. То још одмалена и тако остало. Нервира ме због тога, као размаженко неки.Sve mi rane napravi, osim pampers vlažnih maramica, može i kosili...ja puno duvam
kad sam prehlađen. Pelene nisam probao.
I ova kiša...zima. Nema to, od Sajma meda do juna..bljak vreme..sa sporadičnim Ispadima.
Pa kako napolju, nosi pelenu za nos?И он има ране, само му пелена прија. То још од малена и тако остало. Нервира ме због тога, као размаженко неки.
Не носи напољеPa kako napolju, nosi pelenu za nos?
Nije razmaženko, razumem ga sasvim, cev ima osetljivu kožu..Tako i ja.
Тада мора марамице.; PНе носи напољеТада мора марамице.