Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.145
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
саклони и сачувај!Transgender weightlifter Laurel Hubbard is named sportswoman of the year
Čak ni među ženama nije postigao značajan rezultat na olimpijadi.![]()
Transgender weightlifter Laurel Hubbard is named sportswoman of the year
Čak ni među ženama nije postigao značajan rezultat na olimpijadi.![]()
pa sudeci po ovoj situaciji goreto je sad krenula ozbiljna polmika da li transrodne osobe mogu da ucestvuju na sportskim takmicenjima jer osrednji muskarac ce u zenskoj konkurenciji biti sampion.
trebala bi za njih da postoje posebna takmicenja..nisu istih fizickih osobina
Lancet is a leading medical journal which has faced fury for describing women as 'bodies with vaginas'.
Ja kad sam trebala da odem na kontrolu posle 2 nedeljeDa li mi verujete da od 9h sedim ispred kovid ambulante i još me nisu prozvali. U međuvremenu, temperatura mi porasla, Sava mi doneo brufen, sada sam mokra do gaća.
Тако нешто... Још мало нећемо смети рећи трудница, него особа (да не би било условљено полом) која је трудна, нешто на тај фазон.Nije to ništa, CDC je nedavno izvalio pregnant people, i mislim da nema dalje odatle.
osoba sa drugim covekom u sebiТако нешто... Још мало нећемо смети рећи трудница, него особа (да не би било условљено полом) која је трудна, нешто на тај фазон.
И онда ми луди.
Западни свет је дефинитивно огрезао у левичарско лудило.Тако нешто... Још мало нећемо смети рећи трудница, него особа (да не би било условљено полом) која је трудна, нешто на тај фазон.
И онда ми луди.
Prijavi je inspekciji.E,sto me iznervira apotekarka danas.
Udjem u apoteku i kupim cetiri lijeka.
Dodjem kuci i u kesi tri kutije,bez ikakvog racuna.
Saberem odokativno i vidim da mi je naplatila cetvrtu kutiju,a nije ubacila u kesu.
Opet pogledam da mi nije gdje ispala ta kutija...nije...nigdje nisam ni vadila kesu,nista.
Ne bi mi mrsko vratim se do apoteke i objasnim joj da mi nije dala tu kutiju.Racunam,mozda se zeznula pa stavila na pult umjesto u kesu.
Ona mi neljubazno trazi racun...a vrlo dobro zna da nije ni dala racun,jer joj to naravno nije prvi put.Kazem niste mi ni dali racun,a naplatili se toliko i toliko,i niste mi dali kutiju tog i tog lijeka.Ona izracuna,uklapa se,ali me ubjedjuje da ona ima dobro pamcenje i zna sigurno da mi je ubacila tu kutiju u kesu,ali nema veze,platice ona tih osam km i neljubazno mi dobaci taj lijek.
Ja sam se onda dvostruko iznervirala jer me sad nabjedjuje da sam joj ja zapravo ukrala tu kutiju i vratila se po drugu.
Iako, naravno,znam da nisam,ali je neki ruzan osjecaj.
Ne pade mi na pamet da joj kazem da provjeri da li ima na stanju,mislim da moze to provjeriti.
E,ljudi moji,danas stvarno trebas cetvere oci otvoriti kad nesto kupujes.
Moja greska je bila sto odmah ne zavirih u kesu da vidim ima li racun i sta je ubacila.
E,sto me iznervira apotekarka danas.
Udjem u apoteku i kupim cetiri lijeka.
Dodjem kuci i u kesi tri kutije,bez ikakvog racuna.
Saberem odokativno i vidim da mi je naplatila cetvrtu kutiju,a nije ubacila u kesu.
Opet pogledam da mi nije gdje ispala ta kutija...nije...nigdje nisam ni vadila kesu,nista.
Ne bi mi mrsko vratim se do apoteke i objasnim joj da mi nije dala tu kutiju.Racunam,mozda se zeznula pa stavila na pult umjesto u kesu.
Ona mi neljubazno trazi racun...a vrlo dobro zna da nije ni dala racun,jer joj to naravno nije prvi put.Kazem niste mi ni dali racun,a naplatili se toliko i toliko,i niste mi dali kutiju tog i tog lijeka.Ona izracuna,uklapa se,ali me ubjedjuje da ona ima dobro pamcenje i zna sigurno da mi je ubacila tu kutiju u kesu,ali nema veze,platice ona tih osam km i neljubazno mi dobaci taj lijek.
Ja sam se onda dvostruko iznervirala jer me sad nabjedjuje da sam joj ja zapravo ukrala tu kutiju i vratila se po drugu.
Iako, naravno,znam da nisam,ali je neki ruzan osjecaj.
Ne pade mi na pamet da joj kazem da provjeri da li ima na stanju,mislim da moze to provjeriti.
E,ljudi moji,danas stvarno trebas cetvere oci otvoriti kad nesto kupujes.
Moja greska je bila sto odmah ne zavirih u kesu da vidim ima li racun i sta je ubacila.