Rupa VII

Derpe na naslovnoj playboya

Ужас! Ништа им није свето.

Бласфемична, бескрупулозна, аморална руља, јадни Хефнер у гробу се преврће.

А на Крсти још горе:

Screenshot 2021-10-06 at 10-02-49 Žene.png

Screenshot 2021-10-06 at 11-03-24 Žene.png

Овако нешто ни у "Апокалипси" нема.

Звучна подлога, акустични оквир и музичка надоградња за овај пост:

Dobijem mejl nekog ko bi da se zaposli kod nas. Mi ne raspisujemp konkurse.
Teško vreme, muka živa.
Usput opet da ubeležim da se raspadamo, ukoliko se nešto brzo ne promeni,....

Hbte, kad sam počeo da radim , svaki zaposleni je akao svoj službeni auto, svoooj a tuđ, za čim uopšte nije bilo potrebe, to je bila ozbiljna kuća...

Sve ošlo u očin...čiNji mi se ..

to je sad krenula ozbiljna polmika da li transrodne osobe mogu da ucestvuju na sportskim takmicenjima jer osrednji muskarac ce u zenskoj konkurenciji biti sampion.

trebala bi za njih da postoje posebna takmicenja..nisu istih fizickih osobina

to je sad krenula ozbiljna polmika da li transrodne osobe mogu da ucestvuju na sportskim takmicenjima jer osrednji muskarac ce u zenskoj konkurenciji biti sampion.

trebala bi za njih da postoje posebna takmicenja..nisu istih fizickih osobina
pa sudeci po ovoj situaciji gore
nije bas tako
osrednji muskarac deklariran kao zena
ostvario je osrednji rezultat takmiceci se sa zenama 😆

Da li mi verujete da od 9h sedim ispred kovid ambulante i još me nisu prozvali. U međuvremenu, temperatura mi porasla, Sava mi doneo brufen, sada sam mokra do gaća.
Ja kad sam trebala da odem na kontrolu posle 2 nedelje
Bilo puno onde gde se ceka, a cekalo se i napolje
I lepo nisu nikog primali, valjda ispunili tu cifru, ta prepodnevna smena
I jedan covek se onesvestio
I hitna koje je na manje od 50m stigla za 5minuta umesto odmah
Ona zrna kad dolazila, lepo nogu pred nogu, bas je bilo broga

Nije to ništa, CDC je nedavno izvalio pregnant people, i mislim da nema dalje odatle.
Тако нешто... Још мало нећемо смети рећи трудница, него особа (да не би било условљено полом) која је трудна, нешто на тај фазон.
И онда ми луди.

Danas u mom naselju opet zatvorili kinesku robnu kuću zbog neizdavanja fiskalnog računa što je inače njihov manir već duže vreme. Kako se ne opamete već jednom. A baš sam htela svašta nešto da kupim kod njih. Sad ću morati da čekam dve do tri nedelje.

Meni u komšilooku u Asia Foodu nikad u živ. nisu dali fiskalni.
Ne jedem odavno kod njih, ne zbog fiskalnih, nego mi se malo ....nije ni zgadilo, dosadilo..bolje ja pravim kineze sa teletinom.

Pravite sami, lepše je. Zbilja

Poslednja izmena:
E,sto me iznervira apotekarka danas.
Udjem u apoteku i kupim cetiri lijeka.
Dodjem kuci i u kesi tri kutije,bez ikakvog racuna.
Saberem odokativno i vidim da mi je naplatila cetvrtu kutiju,a nije ubacila u kesu.
Opet pogledam da mi nije gdje ispala ta kutija...nije...nigdje nisam ni vadila kesu,nista.
Ne bi mi mrsko vratim se do apoteke i objasnim joj da mi nije dala tu kutiju.Racunam,mozda se zeznula pa stavila na pult umjesto u kesu.
Ona mi neljubazno trazi racun...a vrlo dobro zna da nije ni dala racun,jer joj to naravno nije prvi put.Kazem niste mi ni dali racun,a naplatili se toliko i toliko,i niste mi dali kutiju tog i tog lijeka.Ona izracuna,uklapa se,ali me ubjedjuje da ona ima dobro pamcenje i zna sigurno da mi je ubacila tu kutiju u kesu,ali nema veze,platice ona tih osam km i neljubazno mi dobaci taj lijek.
Ja sam se onda dvostruko iznervirala jer me sad nabjedjuje da sam joj ja zapravo ukrala tu kutiju i vratila se po drugu.
Iako, naravno,znam da nisam,ali je neki ruzan osjecaj.
Ne pade mi na pamet da joj kazem da provjeri da li ima na stanju,mislim da moze to provjeriti.
E,ljudi moji,danas stvarno trebas cetvere oci otvoriti kad nesto kupujes.
Moja greska je bila sto odmah ne zavirih u kesu da vidim ima li racun i sta je ubacila.

Тако нешто... Још мало нећемо смети рећи трудница, него особа (да не би било условљено полом) која је трудна, нешто на тај фазон.
И онда ми луди.
Западни свет је дефинитивно огрезао у левичарско лудило.

Saberem odokativno i vidim da mi je naplatila cetvrtu kutiju,a nije ubacila u kesu.
Opet pogledam da mi nije gdje ispala ta kutija...nije...nigdje nisam ni vadila kesu,nista.
Ne bi mi mrsko vratim se do apoteke i objasnim joj da mi nije dala tu kutiju.Racunam,mozda se zeznula pa stavila na pult umjesto u kesu.
Ona mi neljubazno trazi racun...a vrlo dobro zna da nije ni dala racun,jer joj to naravno nije prvi put.Kazem niste mi ni dali racun,a naplatili se toliko i toliko,i niste mi dali kutiju tog i tog lijeka.Ona izracuna,uklapa se,ali me ubjedjuje da ona ima dobro pamcenje i zna sigurno da mi je ubacila tu kutiju u kesu,ali nema veze,platice ona tih osam km i neljubazno mi dobaci taj lijek.
Ja sam se onda dvostruko iznervirala jer me sad nabjedjuje da sam joj ja zapravo ukrala tu kutiju i vratila se po drugu.
Ne pade mi na pamet da joj kazem da provjeri da li ima na stanju,mislim da moze to provjeriti.
Moja greska je bila sto odmah ne zavirih u kesu da vidim ima li racun i sta je ubacila.
Prijavi je inspekciji.

Да, мораш да провераваш одмах. И увек узми рачун. Ако ти не да - тражи.

Back