86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Далеко им лепа кућа.Западни свет је дефинитивно огрезао у левичарско лудило.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Далеко им лепа кућа.Западни свет је дефинитивно огрезао у левичарско лудило.
Nisam od onih sto tuzakaju,mislila sam da je jednostavno nesporazum,ali ne mogu ni dozvoliti da me zezne za moje pare.Prijavi je inspekciji.
И ја кажем. Огавна политичка коректност и све што уз то иде. Као туриста - да, да живим - никад.Далеко им лепа кућа.
Ja bih je prijavila zato sto je bezobrazna. Al i to sto kazes, sto da trosis vreme i zivce na budaluNisam od onih sto tuzakaju,mislila sam da je jednostavno nesporazum,ali ne mogu ni dozvoliti da me zezne za moje pare.
Inace,oni koji ne izdaju fiskalne racune su vec u nekom dilu sa inspekcijom,tako da bih ja samo gubila moje vrijeme i zivce ni na sta.
A i moja rijec protiv njene.Samo mogu ubuduce da je zaobilazim u sirokom luku i da pazljivije gledam.

jel to kineski partneri neki?Daj jbte, žena se preziva Nepergaće i kako ću ja ....samo s osmehom da se ne zacenim...
Чмар и Сероња су победници.Stvarno imamo nekih haos prezimena.
E,ja bih,vala,takvo prezime promijenila,makar zbog potomaka,ako nista.Чмар и Сероња су победници.
У једној емисији био неки Сероња. И водитељка уместу по имену (ја бих тако) запела- Господине Сероња, шта мислите...? Господине Сероња,...?
kod moje mame u zgradi je ziveo cuveni reditelj Kresoja a u istom stanu i TrticaЧмар и Сероња су победници.
У једној емисији био неки Сероња. И водитељка уместу по имену (ја бих тако) запела- Господине Сероња, шта мислите...? Господине Сероња,...?

Пузигаћа, Главић, Брјазовић..Гузина, Дракулић, Сторебра,... Баш их има разних...