Rupa VII

Ne znam ko je ispratio, broj smrti od overdoza na zapadu, US 30% veci broj nego 2019, ja znam da je u DE skoro 50% veci broj. Nasilje u porodici, sticajem okolnosti znam patologa bosanca koji radi u DE kazhe nikad vishe pretuchene dece nije video. Prodaja alkohola skyrocket globalno, bash me zanima psihoaktivni lekovi, mora da je 300% porast. Pishanje zhivo, i niko nishta.

• Tužan
Reactions: Red
meni je i ovaj mesec stigao umanjeni racun 3.800
razlika od kako se cerka iselila je -50%
a isto kuvam, isto ukljucujem masinu, jedino sto nam bojler radi sa 50% umanjene potrosnje
ali ne verujem da njen zivot na ovoj adresi toliko povecavao racun

nama je ponovo stigla tuzba od vodovoda za lokal iz kojeg smo se iselili, a koji ej rentiran posle toga drugim zakupcima
prvu tuzbu preko sudskog izvrsitelja sud je odbio jer sam prilozila ugovor o raskidu koji potvrdjuje da nismo na toj adresi, i ovi sada ponovo
bas su me iznervirali i bas mi je vise muka od bezobrazluka
a lepo sam im rekla - iskljucite vodu, pa ce ce onaj ko je koristi morati da vam plati racun

Satima grmi seva duva svez vetar kisa sada pada KAP PO KAP🤦‍♀️😡sidjemo sa tribina kad pocne popnemo se kad stane evo kada je drugi put stala 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 stojimo sa strane pada sitno na ekran po neka kap.
Padala sa leve strane tako padala sa desne sada pada pravo ajde vise neka prestane.

Konacno normalno medju svima tribine sve 🤬😡🤬😡🤬😡kisa kap po kap🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬.

Screenshot_20210715-171852_Samsung Internet.jpg

Back