- Poruka
- 17.475
Ispunjeni listići, tuče. Cirkus. Ne da se Mile. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

86bogomoljka...Bijah juce posle sto pedeset godina u Novom Sadu.
Da li je moguce da u onoj ulici u centru gdje je uvijek bilo cvijece prave garazu?![]()

Ma nek rade pod zemljom sta hoce,al nek mi ne diraju cvecke iznad.trenutno najveci problem NS osim u par delova grada je parking mesto
u Modene kopaju ALI kad zavrse ce opet biti cveca i zeleni pojas a ispod garaza![]()
To su oni što stoje ispred muzičke škole u subotici, vidiš da su kulturno umetnički nastrojeniE, moram da vam ispričan..stigla nova tura migranata, svi kao afroameri, pun grad u petak i juče..i sad, odem do firme u Skadarliji, i kao, ajmo poslom časkom do Čika Ljubine...a, oni svi sede na trotoaru.
I sad, prolazimo, pored njih, a kolega me pita....je l ovo neko kulturno-umetničko društvo?
Hahahaha..jeste.... KUD Migranti.
Deluju pitomo, ne mogu da grešim dušu.To su oni što stoje ispred muzičke škole u subotici, vidiš da su kulturno umetnički nastrojeni
Delimično se slažem, a delimično i ne. To koliko se porodice staraju o svojim starim članovima je posebna teška priča. Vecinom se niko ne stara ni o kome, i u mnogo slučajeva je to ona tužna priča (umiri baba da nasledimo/prodamo) sta god. Tuga tužna. Drugo da se država stara o svojim starim građanima ne bi ona morala pod starost da čuči ispred pijace i prodaje bilo šta da bi imala za hleb ili lek. Strasno, ne daj boze nikom.Ne znam da li sam ja postala bezosjecajna,ali meni ove babe sto je prodavala otrovne gljive na pijaci,uopste nije žao.
Citam u komentarima svi je brane,te stara,te nema od cega da zivi,te nije namjerno htjela nikog da otruje...
Meni je zao ovih otrovanih,iako su djelimicno i sami krivi jer su kupovali neprovjereno.
Ali to nije razlog da se babino ponasanje opravdava.Ako ne znas koje su gljive jestive,a cak i da si dobar poznavalac,a kamoli ako nisi,da li se zapitas da li ti to ipak smijes prodavati drugima i da li ces eventualno nekog otrovati?
Da li je samo bitna grabezljivost za novcem?
Nikakve savjesti i odgovornosti.
Ako je bila senilna i nije znala sta radi,zasto je porodica nije upozorila i vodila brigu?
U novinama pise,ako je vjerovati,da baba ne zivi u neimastini i da ima djecu koja se brinu o njoj.Delimično se slažem, a delimično i ne. To koliko se porodice staraju o svojim starim članovima je posebna teška priča. Vecinom se niko ne stara ni o kome, i u mnogo slučajeva je to ona tužna priča (umiri baba da nasledimo/prodamo) sta god. Tuga tužna. Drugo da se država stara o svojim starim građanima ne bi ona morala pod starost da čuči ispred pijace i prodaje bilo šta da bi imala za hleb ili lek. Strasno, ne daj boze nikom.
Opet ovi sto su se otrovali, jesu li razmišljali da im se to može desiti, jer je baka stara i ne razume se bas najbolje ili su išli logikom kod babe je jeftinije pa da udare koji dinar. Poznato je kakav smo narod.
Meni su pečurke sem šampinjona sve skupe na pijaci, a I neverujem im nešto, pa i ne kupujem, a kome je misije pat dinara od života, taj će uvek kupiti od nekog ispred pijace ili bilo gde već.
Nije, razbio je dijabetes...Videh pa mlada jel rak?
Strasno....Koliko mi je krivo za Goricu, ode još jedan dobri duh pravog Beograda :/

u to i ja mrzim da radim, to i usisavanje!Moram ves da prostrem,kao u rudnik da idem