pa jel ima neko da ti pomogne?Ma 20 komada garderobe na stakama to je problem nije da ne volim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jel ima neko da ti pomogne?Ma 20 komada garderobe na stakama to je problem nije da ne volim
Oženi se.Xexe pa ima al de za to da cimam ljude iz grada
Pa nadješ nekog jednom sedmično da ti uradi što ti je nezgodno sa štakama. Ima mnogo žena koje od toga žive.Xaxa ne bih ipak lakse je sa stakama al fala na tesenju

O, tisootju mu rđavih qraca....tebi je gajba zrela izgleda za promenu cevi...al to sama ne možeš da izneseš..Počeće da zavidim onima koji imaju vodu samo napolju
Ne mogu da verujem, u onom delu gde je tuš voda od nekud ide niz plocice. 5 dana me nije bilo, a mokro. Brisača peškirom da otkrijem odakle ide ta voda. Tačno cu da flipnem od glupavo vode.
Zvala majstora, doći će večeras, samo ne zna kad. Nema veze samo neka reši to![]()
Da, baš tako, ali nema se para, a ni snage za takav poduhvat. Majstor je jedno velikoO, tisootju mu rđavih qraca....tebi je gajba zrela izgleda za promenu cevi...al to sama ne možeš da izneseš..
Dobra stvar je, ipak, što možeš na tog majstora da računaš, pa da krpi..

Curi iza pločica![]()

Nova je, ne znam ni koji sam đavo dizala onu staru, 20 g je radila bez greške. Ovu kupila kad sam "sredjivala" kupatilo, i evo sam se sredila. Doći će majstor kasnije, i on misli da je to ipak od slavine, znaćemo kad sve to rasrafi i ponovo sve vrati na mesto.to svejedno moze biti ta slavina
treba da je promijenis![]()
On sve radi sa kudeljomAko je u zidu onda je cev,mora dosta kudelje da stavi,mozda je stavio traku,ja sam ipak za stare iskusne majstore kad si vec pomenula da je mlad,tesko je naci ikakve za bilo sta posebno dobre
Nije jer je imao posla. Sredice sve što on može, pritom dinara ne uzima, nije to neko ko me vara.Sto nije sacekao pola sata da vidite jel curi,imao sam takve traume u stanu a po vrh tus sa plafona od komsije iznad ,sto nije hteo da plati mesecima i sredi kupatilo stana koji izdaje
Probaj kombinirkama zavrnuti.Mislim da jos malo kaplje iz onog creva za tus, ustvari da,treba bolje da se zavrne, probala ja ali nemam snage.
Zavrnuce on danas kad se bude vraćao kući ionako prolazi pored mojih vrata.Probaj kombinirkama zavrnuti.
Mada moze i to crijevo od tusa da bude busno,mozda i ne kaplje na spoju.