Rupa VII

Znam ima ih na netu ali nekako sam se snasao,nije neka frka da bih samo za to zvao,pokosio mi ortak travu za vikend i bacili djubre to mi je najvise smetalo,ostalo su sitnice osim tusiranja i higijene

Počeće da zavidim onima koji imaju vodu samo napolju 🤢
Ne mogu da verujem, u onom delu gde je tuš voda od nekud ide niz plocice. 5 dana me nije bilo, a mokro. Brisača peškirom da otkrijem odakle ide ta voda. Tačno cu da flipnem od glupavo vode.
Zvala majstora, doći će večeras, samo ne zna kad. Nema veze samo neka reši to :dash:

Iznervirala me mama ćerkine drugarice.
Lepo napišem da mi u školu krećemo u 12.45.
Ne, njena ćerka ne može toliko ranije da krene.
Pošto ona ne može da je vodi neka je sačekamo u 13h.
Odgovorim da je to meni kasno i da može da ide sa ćerkom samo ako krene u 12.45h i da će tako biti cele nedelje.
Dobijem odgovor Meni to ne odgovara.
Onda je vodi sama.
Dobro i 5ljutih smajlija.
Jbt, ja se ravnam prema busu da stignem na posao a ona sedi kući i još ljuta i bwz imalo razumevanja.
Šta bi bilo da sam tražila da ćerka ode do njih i tako idu u školu.

Počeće da zavidim onima koji imaju vodu samo napolju 🤢
Ne mogu da verujem, u onom delu gde je tuš voda od nekud ide niz plocice. 5 dana me nije bilo, a mokro. Brisača peškirom da otkrijem odakle ide ta voda. Tačno cu da flipnem od glupavo vode.
Zvala majstora, doći će večeras, samo ne zna kad. Nema veze samo neka reši to :dash:
O, tisootju mu rđavih qraca....tebi je gajba zrela izgleda za promenu cevi...al to sama ne možeš da izneseš..
Dobra stvar je, ipak, što možeš na tog majstora da računaš, pa da krpi..

O, tisootju mu rđavih qraca....tebi je gajba zrela izgleda za promenu cevi...al to sama ne možeš da izneseš..
Dobra stvar je, ipak, što možeš na tog majstora da računaš, pa da krpi..
Da, baš tako, ali nema se para, a ni snage za takav poduhvat. Majstor je jedno veliko ❤️, dodje kad god ga zovem, zategne, promeni gumicu i tako sta treba...vršnjaka je moje starije ćerke, divan jedan mlad čovek.
Evo završio je, ja se iskreno nadam da je do te česme kako i on reče, vruća strana postala po malo...sad ćemo videti, jesmo li u pravu...

Ako je u zidu onda je cev,mora dosta kudelje da stavi,mozda je stavio traku,ja sam ipak za stare iskusne majstore kad si vec pomenula da je mlad,tesko je naci ikakve za bilo sta posebno dobre

Bio majstor ponovo, namučio se da izvadi neki deo koji je istrulio u zidu, posle 20 g, pa,posle ne može lepo sa,se postavi česma jer je nešto krivo odrađeno još u startu, i sad kako god da pokuša da zasrafi ono klizne. Da,posizis.
Sve u svemu namuci se čovek ali namestio je. Sad malo da propratim, pusta li ipak negde pa da,to dosegne i biće ok, nego mene nervira sto nista ne moze prosto, sve mora komplikovano.

Back